Merdt Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2020 Mesajlar 9.707 Çözümler 52 Yer Afyonkarahisar 3 Mart 2023 #61 EfeLy35 dedi: Halk tv ve fox tan bahsediyorsun evet kapatılması gerek bencede bir an önce. Yanlış yoldasınız yanlış. Görün artık gerçekleri. Ölüm var ahiret var. Genişletmek için tıkla... Terör örgütü şifresi diye GTA şifresi paylaşan ATV kalsın yani?
EfeLy35 dedi: Halk tv ve fox tan bahsediyorsun evet kapatılması gerek bencede bir an önce. Yanlış yoldasınız yanlış. Görün artık gerçekleri. Ölüm var ahiret var. Genişletmek için tıkla... Terör örgütü şifresi diye GTA şifresi paylaşan ATV kalsın yani?
Aurora1 Hectopat Katılım 30 Ocak 2023 Mesajlar 5.012 Çözümler 23 Yer Güney Kore 3 Mart 2023 #62 UluElusa dedi: Gerçekten dediğiniz gibiyse cidden bu çok yanlış. Denetim sıfırmış... Bazı konular bizim değerimizdir. Eğer kapatılacak olsaydı keşke bu tarz konular üzerinden kapatılsaydı. Bazılarına batan fikirlerden dolayı değil. Genişletmek için tıkla... Anladığım kadarıyla denetimden de kapatılmış sanırım. Buradaki yazıdan onu anlıyorum en azından ben. Yapılan açıklamayı da pek inandırıcı bulmuyorum.
UluElusa dedi: Gerçekten dediğiniz gibiyse cidden bu çok yanlış. Denetim sıfırmış... Bazı konular bizim değerimizdir. Eğer kapatılacak olsaydı keşke bu tarz konular üzerinden kapatılsaydı. Bazılarına batan fikirlerden dolayı değil. Genişletmek için tıkla... Anladığım kadarıyla denetimden de kapatılmış sanırım. Buradaki yazıdan onu anlıyorum en azından ben. Yapılan açıklamayı da pek inandırıcı bulmuyorum.
UluElusa Hectopat Katılım 26 Eylül 2020 Mesajlar 106 Çözümler 1 Yer 姑苏蓝氏 Daha fazla Cinsiyet Diğer 3 Mart 2023 #63 Aurora1 dedi: Anladığım kadarıyla denetimden de kapatılmış sanırım. Buradaki yazıdan onu anlıyorum en azından ben. Yapılan açıklamayı da pek inandırıcı bulmuyorum. Eki Görüntüle 1688488 Genişletmek için tıkla... Teşekkürler attığınız için. Ben de yeterli bulmadım desem yeridir. Bir tık geçiştirilmek için söylenmiş gibi geldi.
Aurora1 dedi: Anladığım kadarıyla denetimden de kapatılmış sanırım. Buradaki yazıdan onu anlıyorum en azından ben. Yapılan açıklamayı da pek inandırıcı bulmuyorum. Eki Görüntüle 1688488 Genişletmek için tıkla... Teşekkürler attığınız için. Ben de yeterli bulmadım desem yeridir. Bir tık geçiştirilmek için söylenmiş gibi geldi.