yucewalden
Hectopat
- Makaleler
- 1
Kredi kartımı ekstre gelmeden ödedim. -2000 yazıyor, endişelenmeli miyim?
Son düzenleyen: Moderatör:
Hayır sorun değil, bir kaç güne düzelir.Kredi kartımı ekstre gelmeden ödedim. -2000 yazıyor, endişelenmeli miyim?
Hocam şuan ödeme yapıldı mı mesela orası + ya geçer mi?Hayır sorun değil, bir kaç güne düzelir.
o paradan düşülücek yani 2 bin tl?Hayır. Erken veya fazla ödediğiniz anlamına geliyor, hesap kesim gerçekleşmesiği için eksi borç miktarı olarak görünüyor. Endişelenecek bir şey yok. Hesap kesim tarihinden sonra o paradan düşmeye başlayacak.
Evet, hesap kesiminizden 2000 TL'yi bu yatırmış olduğunuz miktar karşılayacak.O paradan düşülecek yani 2 bin TL?
Şuan yansımadı o halde 3 binde bakiyem harcama falan yaptım ama kesim tarihinde tekrar 5k limiti olan kredi kartım 5k ya çıkıcak?Evet, hesap kesiminizden 2000 TL'yi bu yatırmış olduğunuz miktar karşılayacak.
Ödeme yaptığım için.Şuan yansımadı o halde 3 binde bakiyem harcama falan yaptım ama kesim tarihinde tekrar 5k limiti olan kredi kartım 5k ya çıkıcak?
Ama hocam ekstre kesim tarihi 16 eylül görünüyor hala ekside orası anlamadım amaŞuan yansımadı o halde 3 binde bakiyem harcama falan yaptım ama kesim tarihinde tekrar 5k limiti olan kredi kartım 5k ya çıkıcak?
Ödeme yaptığım için.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.