Eksik sürücüleri yüklersek FPS artar mı?

Şu anda sıkıntı yaşamıyorsanız doğru olanı yüklemiş olabilir. Ama DDU ile silip ekran kartınızın sitesinden indirirseniz daha iyi olacaktır.

5 yıldır bu uygulama yüklüyor eski bir ekran kartı zaten sorun yaşamadım o zaman ekran kartı aynı kalsın diğerlerini elle güncelleyim.

İyi akşamlar.
Sorum basit. Zula oyununu sorunsuz oynayabiliyorum. (45 FPS de olsa) fotoğrafta gördüğünüz sürücüleri indirdiğimde bana FPS açısından artış, fayda sağlar mı?
Sağlayacağını düşünmüyorum fakat sormak istedim. Şimdiden teşekkürler.
  • Görüntü kartı sürücülerinizi güncelleştirin.
  • Arka planda açık kalan gereksiz uygulamaları görev yöneticisini kullanarak kapatın.
  • Sürücüleri birleştir ve iyileştir işlemini yaparak sürücüleri en iyi hale getirin.
  • Bilgisayarınızın güç ayarlarını düzeltin.
  • Windows’un görsel efektlerini kapatın.
  • Oyun çubuğunu kapatın ve arka plan kaydını devre dışı bırakın.
  • Oyunun grafik ayarlarını değiştirin.
  • Tam ekran modunu kullanın.
  • Bilgisayar parçalarınıza fazla riske girmeden overclock işlemi uygulayın.
  • Donanımınızı yenileyin ve üst seviye parçalar alın.

5 yıldır bu uygulama yüklüyor eski bir ekran kartı zaten sorun yaşamadım o zaman ekran kartı aynı kalsın diğerlerini elle güncelleyim.

Yinede eski sürümü yüklüyor olabilir. Ekran kartınızın ayarlarından hangi sürümü kullandığınıza bakabilirsiniz.
Örneğin ben GT 420 kullanıyorum. Sürümü ise 391.35

1626553842201.png

Ve ekran kartımın sitesinde en son 391.35 sürümünün yayınlandığı yazıyor.

1626553879760.png

Sanırım bu bayağı işime yarar.
SSD var zaten 5 Dakika'da format atabiliyorum. Format sonrası elle yüklemem gereken kritik sürücüler için makale var mı? Yardımcı olabilir misiniz?

Tabii birçok makale var. Ama en önemlisi chipset güncellemesidir. Uyumluluk sorunlarını çözer ve sistemin stabil çalışmasına yardım eder.
Ayrıca sisteminizi belirtirseniz daha iyi yardım edebiliriz. Hangi Windows sürümü kurulacağı sürücüler vs. Bilginiz yok ise AIDA64 ile öğrenebilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı