Hayır laptopum şu Acer Nitro 5 AN515-45-R0X5 Notebook
2K için minimum 4060 öneriliyor diye hatırlıyorum. Laptopta yanlış görmediysem 3050. 2K'da zorlanabilir birçok oyunda.
Yeni sistemmi toplayacaktınız? Yoksa laptoptan devammı edeceksiniz?
Yani sorun mu çıkarır hocam? Ben Valorant ve GTA oynarım, diğer oyunları çoğunlukla oynamıyorum. Nadir 1080p mi almalıyım?
Valorant'ta zaten 2K'ya ihtiyaç duyanı pek görmedim. GTA'da emin değilim eski bir oyun olsa da ağır gelebilir. Bu sisteme 1080p tercih etmek daha mantıklı olabilir gibi düşünüyorum.
Merhaba, bu ekipmanları almayı düşünüyorum. Dizüstü bilgisayarım var, masaüstü deneyimi yaşamak istiyorum. Bu ekipmanlar alınır mı? Daha iyi alternatifler varsa sunabilirsiniz.
Bende bulunan ekipmanlar: RK61 (klavye), Razer Cobra (fare), Havit H2002P (kulaklık), Zalman NS3000 (laptop soğutucu), uzun ışıklı RGB'li mouse pad.
Hayır laptopum şu Acer Nitro 5 AN515-45-R0X5 Notebook
Anladım öneriniz var mı hocam 1080p.
Monitor ve kulaklık butcesinin en iyisi. Hawk'ın koltuklarini pek begenmiyorum rahatlik olarak. Masa hakkinda bilgim yok.
1080p bir monitor almaniz daha iyi olur hocam. 3050 yetersiz bir kart.
AOC 24G42E 24" 180Hz 0.5ms HDMI DP AdaptiveSync HDR10 FHD Fast IPS Gaming Monitör | ITOPYA
AOC 24G42E 24" 180Hz 0.5ms HDMI DP AdaptiveSync HDR10 FHD Fast IPS Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile 24G42E ITOPYA'dawww.itopya.com
Lenovo Legion R25F-30 67B8GACBTK 24.5" 0.5 ms Full HD Pivot 240 Hz Monitör Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Lenovo Legion R25F-30 67B8GACBTK 24.5" 0.5 ms Full HD Pivot 240 Hz Monitör fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Lenovo Legion R25F-30 67B8GACBTK 24.5" 0.5 ms Full HD Pivot 240 Hz Monitör özelliklerini incele, 5.699,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Üstteki monitörü alabilirsiniz hocam. Ekstradan bunu önerebilirim sadece.
Anladım, önerebileceğiniz bir koltuk var mı hocam? 24 inç yeterli olur mu? Laptopun 144 Hz olması sorun olmaz değil mi? Yine monitörde 180 Hz kullanabiliyorum sanırım. Valorant'ta 180 FPS almak mı zorunda? Mesela, monitörü bağladım, laptop ekranı açık kalır değil mi? Hem monitörü hem laptopu kullanabiliyor muyum? Diğerinde oyun açıp diğerinde başka bir şey açabiliyor muyum hocam?
Hmm, diğeri 180 Hz, bu 240 Hz. Tabii FPS önemli; hangisi daha mantıklı olabilir, bilemedim.
Eger laptopun ekranini kapatmazsaniz performans duser yani evet kapatmazsaniz acik kalir ancak ekran kartina daha fazla yuk binecegi icin performansinizda dusus olur. 24 inc 1080p icin yeterli. 25 inc ust sinir. Fazlasinda PPI orani dusuk kalacagi icin pixelleri sayarsiniz.
Hard FPS oyuncusuysaniz AOC alin. Lenovo hizli denebilecek bir VA olmasina ragmen hard FPS oyunculari icin yetersiz gelebilir. Ayrıyeten Black smearing performansi pek iyi degil bu modelin. Onun disi AOC renk gamutu, Lenovo kontrast olarak daha iyi.
Valorant-gta oynamak için ve günlük kullanım için alacağım AOC almak daha mı mantıklı olur o zaman?