Ekteki oyuncu ekipmanları alınır mı?

Yani evet, iki ekranı da kullanabilirim ama bayağı performans düşüşü yaşarım oyunlarda. Mesela birinci ekranda Valorant oynuyorum, ikinci ekranda Discord, YouTube, film, şarkı, dizi gibi sosyal platformlarda takılsam yine de çok düşüş yaşar mı?

Yani evet, iki ekranı da kullanabilirim ama bayağı performans düşüşü yaşarım oyunlarda. Mesela birinci ekranda Valorant oynuyorum, ikinci ekranda Discord, YouTube, film, şarkı, dizi gibi sosyal platformlarda takılsam yine de çok düşüş yaşar mı?

Dusus olur hocam ama ne kadar olur tahmin etmek zor. 3050 yetersiz bir kart maalesef.

Dusus olur hocam ama ne kadar olur tahmin etmek zor. 3050 yetersiz bir kart maalesef.

Doğrudur hocam, haklısınız. Yani 4060'lı laptop alabilirim ama bana çok fazla gelir, bu yüzden almıyorum. Neden diye soracaksanız, öyle 7/24 her gün oyun oynadığım yok. Dediğim gibi, Valorant ve GTA akıcı oynatıyor; diğer oyunları nadir ya da hiç oynamam ve günlük kullanım için kullanırım. GTX bile yeter aslında. 3050 bile fazla geldiği için yeni laptop alasım gelmiyor.

Doğrudur hocam, haklısınız. Yani 4060'lı laptop alabilirim ama bana çok fazla gelir, bu yüzden almıyorum. Neden diye soracaksanız, öyle 7/24 her gün oyun oynadığım yok. Dediğim gibi, Valorant ve GTA akıcı oynatıyor; diğer oyunları nadir ya da hiç oynamam ve günlük kullanım için kullanırım. GTX bile yeter aslında. 3050 bile fazla geldiği için yeni laptop alasımdan vazgeçiyorum.

Dogrudur hocam. Gerekirse laptop ekranini kapatmadan denersiniz, eger ciddi performans dususu olursa o zaman kapatirsiniz.

Olmaz, bu pahalı diyor; yani fiyatı uygun gibi. Parayı ben veriyorum zaten, ama ben anlamadığım için kurulum falan o yapıyor. Fiyatlardan haberi yok mu acaba? :D

1748171521631.png

Olmaz, bu pahalı diyor; yani fiyatı uygun gibi. Parayı ben veriyorum zaten, ama ben anlamadığım için kurulum falan o yapıyor. Fiyatlardan haberi yok mu acaba? :D

Eki Görüntüle 2498610

Fiyat bandinin en iyi paneli o monitorde suan neye gore pahaliymis 😀. Kontrast orani, renk gamutu olarak fiyat bandinda daha iyi monitor yok. Dinlemeyin pek hocam.

Fiyat bandinin en iyi paneli o monitorde suan neye gore pahaliymis 😀. Kontrast orani, renk gamutu olarak fiyat bandinda daha iyi monitor yok. Dinlemeyin pek hocam.
Evet, olay dinlememek değil; abim oluyor, kendisi normalde bilgisayar işlerinden anlıyor, tamir, cart curt her şeyi yapıyor, bilgisi var baya da bu konularda sanırım yok gibi. :D

xDrive bakilabilir. Masa guzel duruyor.

xDrive kumaş olan mı hocam?

Evet, olay dinlememek değil; abim oluyor, kendisi normalde bilgisayar işlerinden anlıyor, tamir, cart curt her şeyi yapıyor, bilgisi var baya da bu konularda sanırım yok gibi. :D

xDrive kumaş olan mı hocam?

Kumas veya deri hangisini istiyorsaniz ona bakin hocam. Exvega da bakilabilir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı