Ekteki oyuncu ekipmanları alınır mı?

2K için minimum 4060 öneriliyor diye hatırlıyorum. Laptopta yanlış görmediysem 3050. 2K'da zorlanabilir birçok oyunda.

Yeni sistemmi toplayacaktınız? Yoksa laptoptan devammı edeceksiniz?

Yani sorun mu çıkarır hocam? Ben Valorant ve GTA oynarım, diğer oyunları çoğunlukla oynamıyorum. Nadir 1080p mi almalıyım?

Yani sorun mu çıkarır hocam? Ben Valorant ve GTA oynarım, diğer oyunları çoğunlukla oynamıyorum. Nadir 1080p mi almalıyım?

Valorant'ta zaten 2K'ya ihtiyaç duyanı pek görmedim. GTA'da emin değilim eski bir oyun olsa da ağır gelebilir. Bu sisteme 1080p tercih etmek daha mantıklı olabilir gibi düşünüyorum.

Monitor ve kulaklik butcesinin en iyisi. Hawkın koltuklarini pek begenmiyorum rahatlik olarak. Masa hakkinda bilgim yok.

1080P bir monitor almaniz daha iyi olur hocam. 3050 yetersiz bir kart.

Anladım öneriniz var mı hocam 1080p.

Üstteki monitörü alabilirsiniz hocam. Ekstradan bunu önerebilirim sadece.

Monitor ve kulaklık butcesinin en iyisi. Hawk'ın koltuklarini pek begenmiyorum rahatlik olarak. Masa hakkinda bilgim yok.

1080p bir monitor almaniz daha iyi olur hocam. 3050 yetersiz bir kart.

Anladım, önerebileceğiniz bir koltuk var mı hocam? 24 inç yeterli olur mu? Laptopun 144 Hz olması sorun olmaz değil mi? Yine monitörde 180 Hz kullanabiliyorum sanırım. Valorant'ta 180 FPS almak mı zorunda? Mesela, monitörü bağladım, laptop ekranı açık kalır değil mi? Hem monitörü hem laptopu kullanabiliyor muyum? Diğerinde oyun açıp diğerinde başka bir şey açabiliyor muyum hocam?

Üstteki monitörü alabilirsiniz hocam. Ekstradan bunu önerebilirim sadece.

Hmm, diğeri 180 Hz, bu 240 Hz. Tabii FPS önemli; hangisi daha mantıklı olabilir, bilemedim.

Anladım, önerebileceğiniz bir koltuk var mı hocam? 24 inç yeterli olur mu? Laptopun 144 Hz olması sorun olmaz değil mi? Yine monitörde 180 Hz kullanabiliyorum sanırım. Valorant'ta 180 FPS almak mı zorunda? Mesela, monitörü bağladım, laptop ekranı açık kalır değil mi? Hem monitörü hem laptopu kullanabiliyor muyum? Diğerinde oyun açıp diğerinde başka bir şey açabiliyor muyum hocam?

Eger laptopun ekranini kapatmazsaniz performans duser yani evet kapatmazsaniz acik kalir ancak ekran kartina daha fazla yuk binecegi icin performansinizda dusus olur. 24 inc 1080P icin yeterli. 25 inc ust sinir. Fazlasinda PPI orani dusuk kalacagi icin pixelleri sayarsiniz.

Hmm, diğeri 180 Hz, bu 240 Hz. Tabii FPS önemli; hangisi daha mantıklı olabilir, bilemedim.

Hard FPS oyuncusuysaniz AOC alin. Lenovo hizli denebilecek bir VA olmasina ragmen hard FPS oyunculari icin yetersiz gelebilir. Ayriyeten black smearing performansi pek iyi degil bu modelin. Onun disi AOC renk gamutu, Lenovo kontrast olarak daha iyi.

Eger laptopun ekranini kapatmazsaniz performans duser yani evet kapatmazsaniz acik kalir ancak ekran kartina daha fazla yuk binecegi icin performansinizda dusus olur. 24 inc 1080p icin yeterli. 25 inc ust sinir. Fazlasinda PPI orani dusuk kalacagi icin pixelleri sayarsiniz.

Hard FPS oyuncusuysaniz AOC alin. Lenovo hizli denebilecek bir VA olmasina ragmen hard FPS oyunculari icin yetersiz gelebilir. Ayrıyeten Black smearing performansi pek iyi degil bu modelin. Onun disi AOC renk gamutu, Lenovo kontrast olarak daha iyi.

Valorant-gta oynamak için ve günlük kullanım için alacağım AOC almak daha mı mantıklı olur o zaman?

Valorant-gta oynamak için ve günlük kullanım için alacağım AOC almak daha mı mantıklı olur o zaman?

Sahsen evet, daha hizli bir monitor ve renk gamutu daha iyi. Ikiside bu butcenin en iyi monitorleri zaten. Kontrast olarak Lenovo daha iyi ama AOC tipik IPS lerden daha yuksek bir kontrast veriyor yani asla uzmez.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı