Çözüldü El capitan clover boot sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

dfyildiz

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar mac os el capitan kurulumu yaptım, kurulumdan sonra clover boot ile tüm işlemleri yapıyorum. Daha sonra sistemi yeniden başlatıp bios'a giriş yapıyorum. Fakat biosa uefi ile ilgili bir şey gelmiyor. Hal böyle olunca da usb dışında boot edemiyorum. Konu ile ilgili daha önce karşılasan oldu mu? Yardımcı olur musunuz?

Aynı sorunu ben de yaşadım. Farklı olarak bir de Usb içindeki clover klasörünü efi içine atmaya çalıştığımda yeterli disk alanı yok uyarısı aldım.

Sorunu giderdim.Cezalı olduğum için yazamadım kusura bakmayın.Fakat bu seferde şöyle bir sorunum var İntel HD3000 ekran kartım kurulu olmasına rağmen sanki ekran kartı yüklü değilmiş gibi mac os açılışında ve içerisinde ekranda pır pırlanma var acaba sorunu nasıl giderebilirim ?
BIOS Boot UEFI & Legacy oalrak ayarlı olduğundan emin ol.
Ayrıca USB ile boot ettiktan sonra Terminal aç
Kod:
diskutil list
komutu ile disklerini listele. Listeyi burada paylaş.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı