El Capitan USB Yazma Sorunu

Eray Ünal

Megapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar Win32DiskImager ile El Capitan yazdırıyorum fakat içeriği hala geçenlerde yazdırdığım Windows 10 boot gözüküyor ve bu işlemi 3 sefer tekrarladım, biçimlendirdim kaç sefer ama bu sorun devam ediyor.
1.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Diskpart ile tekrar biçimlendir daha sonra Transmac aracılığı ile El Captian kalıbını yazdır.
Dediğiniz gibi yaptıktan sonra tekrar Usb boot etmeye çalıştım fakat simsiyah ekran'da sürekli _ yanıp söndü. Transmac ile içeriğine bakmak istediğimde No Mac HFS volumes found hatası alıyorum.

Şimdi tekrardan baktım Windows 10 dosyaları halen duruyor silemiyorum ne kadar biçimlendirdiysem silinmiyorlar :/

Transmac' in kendi format aracını kullanarak dene. Diske sağ tıklarsan görebilirsin.
Transmac ile formatlayıp tekrar yazdırdım sorun hala devam ediyor :(

Usb belleğin içine girdiğimde Windows 10 dosyaları hala duruyor, Paragon görüntüsüde bu. (Sözde birde El Captain yazdırdım içine)
2.jpg

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı