El Egzaması

Benim de yüzümde kızarıklık ve döküntü oluyor özellikle kış aylarında. Artık egzema mı bilemiyorum. Doktora gidecektim ama son zamanlardaki olaylar nedeniyle hastahane ziyaretini ileriye ertelemek daha mantıklı duruyor.

Neyse. Daha önceden nemlendirici bakım kremi sürerdim. Kısmen etki ediyordu. Geçen hafta vazelin denedim ve çok fazla memnun kaldım. Belki denemek isteyebilirsin.
 
B
Eki Görüntüle 507468

Atmayacaktım ama buyurun. Şu an terlemiş vaziyette her zamanki gibi. Şiş ise neredeyse yok ama sabah kalkınca hafif hafif oluyor gün içinde azalıyor.
Benim de aynı bu şekil sanırım egzama oluyor bu.
Arkadaşlar aslında sorunum tam olarak bunu nasıl geçireceğim değil merak ettiğim konu eldeki egzama yayılabiliyor mu örnek olarak hem yüzünde hep elinde egzama olanlar aynı anda mı başlıyor egzamaları yoksa önce elde olup sonradan yüze falan mı yayılıyor elimdeki egzama saç derime yayılmış olabilir mi?
 
Kükürtlü sabunlar var. Onlardan alıp elini bol köpürterek yıkamanı tavsiye ederim. 5 dakika kadar ellerini bu kükürtlü sabunla köpürmüş suda da bekletebilirsin. Benim yüzümde ve saçımda var ve yağlı yağli bir kepeklenme ve kızarma şeklinde pup pul dökuntüler yapıyor. Rezalet bir beladır bu. Kortizonlu şampuanlar falan işe yaramıyor. Ellerin için Carrefour kükürtlü sabundan bolca alıp kullanabilirsin. Yüz egzamasında günü kurtarıyor. Ellerinde işe yarayacağını umuyorum.
Eger saclarından ve yüzünden egzama şüphesi hissediyorsan, bu şampuanı tavsiye ederim. 400'den fazla olumlu yorum almış ve kendiminde kullanıp memnun kaldığım şampuandır.
 
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı