El hareketi yüzünden X'te dava açılır mı?

Daha fazla  
Arkadaşlar selam. Twitter da gezerken (X) kişisi Atatürk hakkında kötü sözler söylemiş. Benim de kanıma dokundu, n*h çekin sadece eli gözüken bir fotoğraf koydum. Bu sana daha çok yakışır deyip ismini yazdım. Hesabım fake değil ama Atatürk'e iftira attığı için kanıma dokundu. Mahkeme açar mı X kişisi, bana? Gerçi açsa da, söz konusu Atatürk iken geri adım atmam. Benim durumum takıntılı böyle şeylere. Mavi tık satın alan, normal isimli bir kişi bu. Ünlü, bir, lindik kişi vs değil.

Son düzenleme:
Umarım açar da mavi tiklilere etkileşim vermemen gerektiğini öğrenirsin.
Neden mavi tik diye,kral mı oluyor etkilişime girince? Vov,ne kadar sosyal erkek oluyormuş! Söz konusu Atatürk diyorum. Bunlara etkileşim versen ne? vermesen ne ? Şimdiye kadar sustuğumuz için bu hale gelmedik mi?

Açar da bir yaptırımı olacağını düşünmüyorum.
Çok teşekkürler vakit ayırdığın için

Neden mavi tik diye,kral mı oluyor etkilişime girince? Vov,ne kadar sosyal erkek oluyormuş! Söz konusu Atatürk diyorum. Bunlara etkileşim versen ne? vermesen ne ? Şimdiye kadar sustuğumuz için bu hale gelmedik mi?
Mavi tikli hesaplar kasten etkileşim alacak gönderiler paylaşıp etkileşimden para kazanıyorlar...

Neden mavi tik diye, kral mı oluyor etkilişime girince? Vov, ne kadar sosyal erkek oluyormuş! Söz konusu Atatürk diyorum. Bunlara etkileşim versen ne? Vermesen ne? Şimdiye kadar sustuğumuz için bu hale gelmedik mi?

Çok teşekkürler vakit ayırdığın için.

Adamın amacı zaten toplumun değerleri üzerinden para kazanmak. Sen de istediğini yapıyorsun elemanın. Ayrıca nah çekip fotoğraf atman da Atatürk'ü kurtarmadı.

Adamın amacı zaten toplumun değerleri üzerinden para kazanmak. Sende istediğini yapıyorsun elemanın. Ayrıca nah çekip fotoğraf atman da Atatürk'ü kurtarmadı.
Atatürk'ün kurtulmaya ihtiyacı yok zaten. Atatürk'ün dediği gibi ;
“eğer ülkeni kurtaracak bir lider beklemekteysen, ben size hiçbir şey öğretememişim demektir.''

Ben de bizim millet gibi beklemiyorum. Toplasan 3 yorum vardı zaten,öyle para kazanıyorsa,o onun karaktersizliği. Ben gurur ve şerefimle yaşarım.

Atatürk'ün kurtulmaya ihtiyacı yok zaten. Atatürk'ün dediği gibi;
“Eğer ülkeni kurtaracak bir lider beklemekteysen, ben size hiçbir şey öğretememişim demektir."

Ben de bizim millet gibi beklemiyorum. Toplasan 3 yorum vardı zaten, öyle para kazanıyorsa, o onun karaktersizliği. Ben gurur ve şerefimle yaşarım.

Aferin kardeşim sen büyük bir devrimcisin.

Neden mavi tik diye, kral mı oluyor etkilişime girince? Vov, ne kadar sosyal erkek oluyormuş! Söz konusu Atatürk diyorum. Bunlara etkileşim versen ne? Vermesen ne? Şimdiye kadar sustuğumuz için bu hale gelmedik mi?

Çok teşekkürler vakit ayırdığın için.

Harbiden ya mavi tik olunca kralmı oluyor?

Aferin kardeşim sen büyük bir devrimcisin.

Hala dediğine bak ya 😡

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı