El konsolu önerisi

PS Vita yine bütçenizi aşabilir, bataryası yeni değişmiş PSP güzel bir şeçenek olur.

Ayrıca emülatör cüzi bir fiyata App Store'de satılıyor olmalı. Eğer telefonunuz eski bir model değilse ya da şarj problemi çekmiyorsanız hala düşünülebilinir.

Hepsi çok pahalı. Sizin önerdiğiniz bir el konsolu var mı? Fazla pahalı olmayan maksimum bütçem 3 ila 4 bin TL.

Hepsi çok pahalı. Sizin önerdiğiniz bir el konsolu var mı? Fazla pahalı olmayan maksimum bütçem 3 ila 4 bin TL.

3000 seri bir PSP cihazı önerebilirim ve dediğim gibi bataryası yeni değişmiş ve yanında 32 ya da 64GB kart olmasına özen gösterin.

Eğer almayı kararlaştırırsanız da ayrı konu açıp etiketlerseniz oyun tavsiyesinde de bulunabilirim.

Anlık bir heves için bu kadar para harcamayın bence hocam telefondaki PSP emülatörü ile de hevesinizi alabilirsiniz aynısını bende yaşadığım için söylüyorum biraz oyun oynadıktan sonra bir köşede duruyor sadece uzun yolculuklarda kurtarıcım oluyor.

3000 seri bir PSP cihazı önerebilirim ve dediğim gibi bataryası yeni değişmiş ve yanında 32 ya da 64 GB kart olmasına özen gösterin.

Eğer almayı kararlaştırırsanız da ayrı konu açıp etiketlerseniz oyun tavsiyesinde de bulunabilirim.

Böyle bir ilan buldum. Sizce mantıklı mı?

PS Vita yine bütçenizi aşabilir, bataryası yeni değişmiş PSP güzel bir şeçenek olur.

Ayrıca emülatör cüzi bir fiyata App Store'de satılıyor olmalı. Eğer telefonunuz eski bir model değilse ya da şarj problemi çekmiyorsanız hala düşünülebilinir.

Merhaba, benim de size sorum olacaktı. PS Vita Slim almayı düşünmekteyim 2 cihaz buldum sahibinden bir tanesi 128 GB temiz açılmamış (overclock yapıldı mı bilmiyorum) tek sorunu var oyun kartının giriş kapağı gevşek tam kapanmıyor çıkıntılı 4800TL, bir diğeri de 256 GB hafıza kartı Samsung açılmamış temiz overclock yapılmamış hareket sensörü de çalışmakta 7500TL. İki cihaz da kırık ama tam olarak karar veremedim açıkçası hangisini almam en mantıklısı olur ve beni uzun sürede üzmez yardımcı olur musunuz?

Merhaba, benim de size sorum olacaktı. PS Vita Slim almayı düşünmekteyim 2 cihaz buldum sahibinden bir tanesi 128 GB temiz açılmamış (overclock yapıldı mı bilmiyorum) tek sorunu var oyun kartının giriş kapağı gevşek tam kapanmıyor çıkıntılı 4800TL, bir diğeri de 256 GB hafıza kartı Samsung açılmamış temiz overclock yapılmamış hareket sensörü de çalışmakta 7500TL. İki cihaz da kırık ama tam olarak karar veremedim açıkçası hangisini almam en mantıklısı olur ve beni uzun sürede üzmez yardımcı olur musunuz?

PS Vita ölü bir konsol hocam tek alınabilme sebebi emülatör oyunları eğer bu amaçla kullanıcaksanız düşünün yoksa PS Vita önermem önersem de fiyatı çok yüksek. Benim önerim en kötü Switch Lite almanız olur hem çok daha güncel ve performanslı cihaz. Fifa,GTA,Mortal Kombat 1, Mario serisi varken PS Vita'nın yüzüne tükürülmez bile.

Son düzenleme:
Hocam aslında tam da emülatör oyunları için almak istiyorum. Çocukluktan gelen bir istekti para biriktirdim şimdi sadece almışken bana sorun çıkartacak bir cihaz olmasını istemiyorum bir de genel piyasayı da bilmiyorum o yüzden 2 tane cihaz buldum farklı fiyatlarda, size danışmak istedim.

Hocam aslında tam da emülatör oyunları için almak istiyorum. Çocukluktan gelen bir istekti para biriktirdim şimdi sadece almışken bana sorun çıkartacak bir cihaz olmasını istemiyorum bir de genel piyasayı da bilmiyorum o yüzden 2 tane cihaz buldum farklı fiyatlarda, size danışmak istedim.
Yani hocam eski nesil oyunları telefonda oynatıyor ben asla önermem bu fiyata ayrıca Switch'te emülatör ile oyunlar oynanabiliyor. PS Vita ileride hem batarya problemi açar size ve oynayacak oyun bulamayabilirsiniz. Modlanmış bir Switch Lite bulabilirsiniz 4500-5250 civarına hem güncel hem eski nesil oyunları daha uzun batarya süresiyle oynarsınız. (Şimdi kontrol ettim hocam CFW'li cihazlar daha pahalıymış fakat yine ilk tercih olmalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı