El konsolu önerisi

Yani hocam eski nesil oyunları telefonda oynatıyor ben asla önermem bu fiyata ayrıca Switch'te emülatör ile oyunlar oynanabiliyor. PS Vita ileride hem batarya problemi açar size ve oynayacak oyun bulamayabilirsiniz. Modlanmış bir switch Lite bulabilirsiniz 4500-5250 civarına hem güncel hem eski nesil oyunları daha uzun batarya süresiyle oynarsınız. (şimdi kontrol ettim hocam CFW'li cihazlar daha pahalıymış fakat yine ilk tercih olmalı.

O zaman vita modellerine bakmayayım ya PSP 3000 serisi bakayım ucuzdan 2000TL civarına ya da dediğiniz gibi switch modellerine bakayım eğer PSP oyunları da oynanabiliyorsa. Çünkü tek amacım PSP oyunlarını oynamak açıkçası. PSP bakıyorken bir üstü vitaymış daha iyi olur vita almak PSP almaktan dendi bana o yüzden bakıyordum.

O zaman vita modellerine bakmayayım ya PSP 3000 serisi bakayım ucuzdan 2000TL civarına ya da dediğiniz gibi switch modellerine bakayım eğer PSP oyunları da oynanabiliyorsa. Çünkü tek amacım PSP oyunlarını oynamak açıkçası. PSP bakıyorken bir üstü vitaymış daha iyi olur vita almak PSP almaktan dendi bana o yüzden bakıyordum.
Elbette psp'den daha iyi bir konsol fakat hem çok pahalı hem eskidi. Bulunabilirse 3000 yoksa 2000 serisi de alınabilir. Çoğu ilanda batarya falan bitmiş ürünler olur, uyguna alıp bataryayı ayrı almayı da düşünebilirsin.

Elbette PSP'den daha iyi bir konsol fakat hem çok pahalı hem eskidi. Bulunabilirse 3000 yoksa 2000 serisi de alınabilir. Çoğu ilanda batarya falan bitmiş ürünler olur, uyguna alıp bataryayı ayrı almayı da düşünebilirsin.

Tamamdır çok teşekkür ederim yardımınız için. Bu iki konsola bakınacağım. 7500TL vermekten kurtardınız beni 😊

Tamamdır çok teşekkür ederim yardımınız için. Bu iki konsola bakınacağım. 7500TL vermekten kurtardınız beni 😊
Önemli değil hocam iyi akşamlar. Bu linkler dursun sizde uyguna bulduğum batarya ve kapak : Amazon.com.tr

Önemli değil hocam iyi akşamlar. Bu linkler dursun sizde uyguna bulduğum batarya ve kapak: Amazon.com.tr

Cidden çok teşekkür ederim çok yardımcı oldunuz, favorilere ekledim. PSP alırsam yedekte tutmak için bile alırım sağ olun tekrardan. İyi akşamlar dilerim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı