El Nino Kimdir? Sosyal Mühendislik

Hiç gerek yokken zaman harcadım yazdım şöyledir böyledir dedim anlattım. Boşuna. Neymiş fotoğrafları D800 le çekmiş. He he öyle öyle.

Galatasaray'lı olduğunu ve PES, FIFA oyunlarını çok sevdiğini de ekleyeyim.

Vallahi senden korkulur Burak Abi
biggrin.png
Adamın hangi hastahanede, hangi doktorlar tarafından, hangi odada, saat kaçta doğduğunu bile söyleyecektin az kalsın
biggrin.png

Onu da buluruz. Ankara'nın en büyük hastanesi Hacettepe Tıp. Bana hemen 1984'de kadın Doğum bölümünde ebelik yapanların listesini getirin! Phelps, lanet olsun bana hemen bu adamın kimlik numarasını bul! Bu dosyayı kendimiz halletmemiz gerek. Kahrolası federalleri bulaştırmamalıyız. Donut var mı? :)

Galatasaray'lı olduğunu ve PES, FIFA oyunlarını çok sevdiğini de ekleyeyim.

Onu da buluruz. Ankara'nın en büyük hastanesi Hacettepe Tıp. Bana hemen 1984'de kadın Doğum bölümünde ebelik yapanların listesini getirin! Phelps, lanet olsun bana hemen bu adamın kimlik numarasını bul! Bu dosyayı kendimiz halletmemiz gerek. Kahroları federalleri bulaştırmamalıyız. Donut var mı? :)

Bu akşam yemeğinde Arka Sokaklar'ı izledim. Galiba Rıza Baba gitmiş. Yerine sizi çağırıyorlar. Rıza Babayı aratmazsınız. :D

Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı