El ölçülerine uygun mouse seçimi

R110 Artık satılmıyor. İkinci el satın alacaksınız sanırım. R110 gibi giriş seviye bir farenin 2. El satın alınmasını mantıklı bulmuyorum. Bütçe nedir?
@nemanjaolanbjelica

Sadece bu üç mouse düşünüyorum, bütçeden bağımsız olarak. Hangisi olur?

Bu arkadaş profesyonel Quake oyuncusu ve elinden bir sürü mouse geçmiş. YouTube kanalında da fazlasıyla inceleme videosu var. Attığım site de onun sitesi. Girip el ölçülerinizi girerek size en uygun boydaki fareyi bulabiliyorsunuz.

Şimdi yaptım Rival 3 çıkıyor. Benim asıl merak ettiğim sensei ten nasıl olur? Sensei ten alırsam elime büyük gelir mi? Mesela Bloody B2100(126x68X44)(148 gr) mouse elime çok büyük, ağır ve yüksek geliyordu(acaba yüksek ve ağır olduğu için mi mouse kontrolünü sağlayamıyordum. Çünkü keskin nişancı ile adam vuramıyordum). Birazdan mouse ölçülerini yazayım.
18,5-9,5
rival 110​
rival 3​
sensei ten
Length​
120.6 mm​
120.6 mm​
126 mm
Width​
68 mm​
67 mm​
68 mm
Height​
38.1 mm​
37.9 mm​
39 mm
Weight​
87.5 g​
77 g​
92 g

Son düzenleme:
Şimdi yaptım Rival 3 çıkıyor. Benim asıl merak ettiğim sensei ten nasıl olur? Sensei ten alırsam elime büyük gelir mi? Mesela Bloody B2100(126x68X44)(148 gr) mouse elime çok büyük, ağır ve yüksek geliyordu(acaba yüksek ve ağır olduğu için mi mouse kontrolünü sağlayamıyordum. Çünkü keskin nişancı ile adam vuramıyordum). Birazdan mouse ölçülerini yazayım.
18,5-9,5
rival 110​
rival 3​
sensei ten
Length​
120.6 mm​
120.6 mm​
126 mm
Width​
68 mm​
67 mm​
68 mm
Height​
38.1 mm​
37.9 mm​
39 mm
Weight​
87.5 g​
77 g​
92 g
El ölçülerimiz aynı gibi. Benim kullandığım ve çok rahat kaldığım mouseler şunlar;
1. Logitech G403
2. Mionx Castor

Aklınızda bulunsun bu modeller. Mionix Castor öneririm. Fazla bir özelliği, RGB ışığı yok ama çok rahat ve kaliteli bir mousedir.

El ölçülerimiz aynı gibi. Benim kullandığım ve çok rahat kaldığım mouseler şunlar;
1. Logitech G403
2. Mionx Castor

Aklınızda bulunsun bu modeller. Mionix Castor öneririm. Fazla bir özelliği, RGB ışığı yok ama çok rahat ve kaliteli bir mousedir.

Usta sadece yukarıdaki 3 SteelSeries mouse düşünüyorum. Sadece uyumluluğunu merak ediyorum. Benim için mouse denildiği zaman SteelSeries bir numara.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı