Keşke gitmek bu kadar kolay olsa.Bu kadar cehalet fışkıran ve bu kadar cahilin olduğu bir memleket depremin altında ezilmeye de, ekonomik krizi de, kötü yönetimi de, geri kalmışlığı da, her türlü toplumsal felaketi de hak ediyor. @BERWAR Dostum boşuna uğraşma. 1923 - 1950 dönemi hariç bu topraklarda akıl hiçbir zaman cehaletten üstün olamadı. Ülkeden gitmeni ve kendini kurtarmanı tavsiye ederim. Zira ben gitmeyi düşünüyorum.
Hahahahaha ben bu ceketi izlememistim daha once, hayir adam ciddi gibi baslayip "o ceket şuyilur mu" gibi soru cumlesine bile donusemeden sacmalamasini tamamladi : ))Hadi @BERWAR bunu cevapla? (!)
Teorinin ne demek olduğunu bilmiyorsun. Her defasinda bunlari size açıklamak zorunda mıyım? Bunlarda kanıtlanmış şeyler. Boş yere mesaj atmayin.Teori nedir arkadaşlar? Henüz doğruluğu ya da yanlışlığı ispatlanmamış bir varsayım.
Adi üzerinde senin fikrin. Bilmiyorsun bilim dünyasında teori sandığın gibi bir şey değil. Lise bilgilerinde gelip bana bilgiçlik taslama.Teori kesinleşmemiştir. Kesinleşseydi yasa olurdu zaten böyle basit bir lise bilgisinden bile bi haberken bu şekilde tartışmalara katılma benim fikrim.
Darwin'in teorisinin çöktüğü bir şey yok. Darwin evrimi ortaya atarken bir takim eksiklikleri vardi, onlarda ilerleyen süreçlerde diğer bilim adamlari tarafindan eksiklikler ortadan kaldırıldı. Nasil Newton yerçekimi teorisini ortaya atarken, bir takim yanlışlarda bulundu, aynı şekilde Darwin içinde aynısı oldu. Newton'un ortaya attığı teori hiçbir zaman ortadan kalkmadi, Einstein tarafindan yerçekimi teorisini eksik olduğu taraflar açığa çıkarıldı. Daha sonra Einstein genel görelilik kuramıni ortaya çıkardı, onun teorisi de uzun süre gerçek olarak görüldü, sonra onun teorisininde hatalı olduğu kısımlar giderildi.Hatta Darwin'in bizzat kendi teorisi çoktan çürümüştür çünkü güncel yasalarla tutarlılığı yok. Bana inanmıyorsan bizzat Celal Şengör'ün kendinden de dinleyebilirsin. Bilmem tanır mısın kendisini.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.