Yazın temmuzuna kadar çorap giydiğimi bilirim. Havalar şu an soğuk. Evdekilerin elleri ayakları sıcakken benim genelde buz gibi. Ayaklarım ısınana kadar uyuyamıyorum. Kan değerleri bunu etkiler mi acaba?
Romatizmada neler oluyor?Romatizma hastalığı olabilir mi?
Aynı sorun bende var terleme çok can sıkıcı bu ameliyatda %25 refleks kaybı riski var diye okumuştum doğruluk payı var mı. Ameliyatı nerede oldun devlet mı özel mı öğrenebilirmiyim.Ayaklarında ve ellerinde terleme mevcut mu? Benim ellerim ve ayaklarım aşırı terliyordu bu yüzden hiç sıcak olduklarını hatırlamazdım. 3 sene önce ETS ameliyatı oldum koltuk altımdan ve elimdeki terleme kesildi. Ellerim artık sıpsıcak.
Aynı sorun ben de var terleme çok can sıkıcı bu ameliyatda %25 refleks kaybı riski var diye okumuştum doğruluk payı var mı? Ameliyatı nerede oldun devlet mı özel mı öğrenebilirmiyim.
Kanda bir romatizma hastalığı varsa genelde vücut üşür.Terleme yok. Şu an bile soğuk hatta buz gibi ayaklarım.
Romatizmada neler oluyor?
Aynı sorun bende var terleme çok can sıkıcı bu ameliyatda %25 refleks kaybı riski var diye okumuştum doğruluk payı var mı. Ameliyatı nerede oldun devlet mı özel mı öğrenebilirmiyim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.