ELBA 450W PSU Nasıldır?

Yunuscelik.16

Decapat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Bunu almayı düşünüyorum, sizce iyi mi?

Screenshot_20180930-154834.png
Screenshot_20180930-154842.png

Son düzenleyen: Moderatör:
İsmini ilk defa duyuyorum. Güvenilirliği tartışılır. Sitemde güç kaynağı şakaya gelmez.
Şuan kullandığım psu 5 yıllık ve 2. El alındı 350 watt markası yok yani markasız şuan cızırtı sorunu var ve sistemim çöp gtx 750 gelince iyi olucak o yüzden bu alıcağım benim için baya iyi psu sizin için olmayabilir ama bilgisayarım iyi olmadığı için markası kotü psu lar alıyorum tabiki 1050 1060 ım olsa bende cooler master gibi markalar alırım ama ne yapayım param yok fakirim.

Şuan kullandığım psu 5 yıllık ve 2. El alındı 350 watt markası yok yani markasız şuan cızırtı sorunu var ve sistemim çöp gtx 750 gelince iyi olucak o yüzden bu alıcağım benim için baya iyi psu sizin için olmayabilir ama bilgisayarım iyi olmadığı için markası kotü psu lar alıyorum tabiki 1050 1060 ım olsa bende cooler master gibi markalar alırım ama ne yapayım param yok fakirim.

Ben uyarayımda C4 gibi patlayan Veverest PSU!

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı