Elbise ne renk?

Elbise ne renk?

• Mavi ve siyah

• Açık renk ve altın sarısı

• Diğer

Sonuçları sadece ankete oy verdiğinizde görebilirsiniz.
Benim hatırladığım bu fotoğrafla oynanmıştı. En soldaki halinde ben elbisenin boyun kısmını altın gibi görüyorum ama diğerleri direkt mavi ve siyah.

Eki Görüntüle 1076545
En soldaki halinde beyaz ve altın sarısı. Ortadaki halinde açık mavi ve altın sarısı ve en sağdaki halinde siyah ve mavi olarak görüyorum.

Bu resmi kaydedin bir de sabahleyin bakın. Muhtemelen gördüğünüz renk değişecektir.

En soldaki halinde bayaz ve altın sarısı. Ortadaki halinde açık mavi ve altın sarısı ve en sağdaki halinde siyah ve mavi olarak görüyorum.

@271470 dediği gibi göz fizyolojisi ile alakalı yoksa neredeyse her rengi aynı görüyoruz. Böyle 2-3 tane fotoğraf var insanların farklı gördüğü o kadar.

Mavi ve siyah görmek için ya renk körü olmanız lazım ya da iyi bir torbacıya sahip olmanız lazım

Hocam bu çok eskide kaldı ya 6-7 yıl önceydi sanırım herkes farklı bir şey diyordu buna. Ben mavi siyah görüyorum gerçeği de o renk zaten kanıtlanmıştı öyle olduğu.

Mavi ve siyah görmek için ya renk körü olmanız lazım ya da iyi bir torbacıya sahip olmanız lazım

Hocam size kötü bir haberim var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…