Elbise ne renk?

Elbise ne renk?

  • Mavi ve siyah

  • Açık renk ve altın sarısı

  • Diğer


Sonuçları sadece ankete oy verdiğinizde görebilirsiniz.
Yav arkadaş ciddi ciddi göz fizyolojisi, photoshop falan diyen var. Şuna komikmiş gibi mavi - siyah yazanlar ya da ciddi ciddi mavi - siyah gördüğünü iddia eden varsa ne kullanıyorsa bana da versin de bende bir rahatlayayım bare. O zaman mavi - siyah görürüm belki. Sarı - beyaz dışı mesaj yazan troll'dür.
 
Yav arkadaş ciddi ciddi göz fizyolojisi, Photoshop falan diyen var. Şuna komikmiş gibi mavi - siyah yazanlar ya da ciddi ciddi mavi - siyah gördüğünü iddia eden varsa ne kullanıyorsa bana da versin de bende bir rahatlayayım bare. O zaman mavi - siyah görürüm belki. Sarı - beyaz dışı mesaj yazan troll'dür.

Mm ben mavi goruyom o zaman troll muyum?
 
Ne elbisesi? Bukalemundur o.
tumblr_5701e2ce6e5f10d93e0af4bae65889de_8d6f5cb3_1280.jpg
 
Aynen sarı ve beyaz kıyafete siyah ve mavi deyip trolleyin. Güzel komedi ve mizah. Eğlenmeye devam. Acayip yaratıcı. Hayatımda daha önce bu kadar komik bir mizah görmemiştim. Keşke bu konuyu daha önceden görseydim de hayatım daha erken ışık bulsaydı. O kadar güldüm ve eğlendim ki Nirvana'ya ulaşmama çok az kaldı. Gündeme gelen ruh hastası şeyler. Bir de ciddi ciddi açıklama yazanlar falan var yok beyin şöyle yok beyin böyle algılıyor diye. İşiniz gücünüz falan mı yok anlamadım ki.

Trol değil. Aynı tek resimde 2 hayvan var ve biri birini görüyor biri diğerini görüyor olayı var. Aşağısı ilk bakışta siyah mavi gözüktüğünden göz üst tarafında hafif aynı görüyor. Ama üst tarafı sadece görürsen o zaman dediğin renk oluyor. Hemen laf atmaya başlama.
 
Bu fotoğrafı biliyorum normalde hep siyah ve maviyi görürdüm fakat şu an sarı beyaz görüyorum.
Edit: Tekrar bakayım derken mavi siyah gördüm çok acayip bir fotoğraf.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı