Elçi: Kılıçdaroğlu, 'Kürdistan lafından rahatsız oluyorum' demedi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Vallahi bu adamın aday olması ak partinin 2023'ü kazanacağı anlamına geliyor umarım 6'lı masa hırslarına yenik düşüp bir hata yapmazlar.

Hatanın en kralını yapmışlar AKP bu seçimi gene kazanacak.
 
Eğer Kılıçdaroğlu aday olursa (umarım olmaz) HDP'nin oylarına ihtiyacı olacak. Esintinin yönüne göre dümen kırması normal.
 
İlk öncelikle şunu belirteyim, geçenlerde bir konuda "Hayali Olmayan" Kürdistan'a ve Bayrağına küfür eden bir kişi, dava edildim diye bir konu açtı. O konuda sonlara doğru kendimi haklımı çıkartmama ve diğer 2 kişiyi haksız çıkartmama rağmen -haksız oldukları zaman herhangi bir şekilde mesaj atmadılar- moderatör benim mesajlarımı sildi ve herhangi bir şekilde zararlı bir mesaj da atmamıştım. Neden sildiniz dediğim zaman, canım istedi sildim, diye bir cevap aldım. Biraz daha uğraşınca rapor bölümünü rahatsız etme banı attılar. İnşallah bu konuda da herhangi birşey yapmazlar.

Nasıl yok hepinizin aklında ortak bir düşünce var.
Hadi ben yalan söylüyorum, aklımdan atıyorum. Wikipedia'ya bakın. Hadi o da sanal ortam yalanla eklemişlerdir siteye gidin YouTube'a bakın, görsellere bakın.
Aynen, böyle devam(!)
 
Chp kadrosuna hakkım haram zıkkım olsun. Zaten kazanamayacaklardı ve Atatürk ve arkadaşlarının kurduğu partinin başdanışmanı pkklı :D
 
Chp kadrosuna hakkım haram zıkkım olsun. Zaten kazanamayacaklardı ve Atatürk ve arkadaşlarının kurduğu partinin başdanışmanı pkklı :D
"PKK'lı" adamın CHP'de Şırnak'tan asla seçilme şansı yokken ne işi olur yahu!
Roboski katliamıyla ilgili davada, mağdurların AİHM'e başvurusunu savsaklayan avukat bu adam. Bir nevi (derin) devletin elini rahatlatan şahıs...

Değil PKK, sokaktan herhangi bir Kürt'e sorsanız, bu kişiyi hatırlıyorsa nefret ettiğini söyler.
 
Fatih Sultan Mehmed döneminin Osmanlı sınırlarına bir bakın. Anadolu'nun ipanayla fırçalanmış yerlerini almış, ipanayla fırçalanmamış yerlerini bırakmış. Sonra İran Doğu'dan fitne saçmaya başlayınca Yavuz Doğu'nun hiçbir işe yaramadığı gibi bugünkü sosyal sorunların hepsinin sebebi şehirleri sınırlara katmış. İki iş yapması lazımdı Türklerin. Birincisi Erzincan'ın kuzeydoğu güneybatı ekseninde anadoluyu ayıran bir Türk seddi çekip ikincisi Türk'ten başka hiçbir unsur ile kız alıp vermeyip işimize baksaydı bugün çocuklarınız 10 kişilik sınıflarda okuyacak, istediği mesleği yapacaktı, kazandığınız parayla rahat geçinecektiniz, yok başörtülü bacılar, gezi mezi, aşiret tarikat ilişkileri, etnik meseleler, cemaat holdingler, fetö, pkk bunlarla hiç uğraşmayacaktınız.

Ne var ki Türkler dostunu düşmanını seçmeyi beceremedi. Her yere ve herkese sulandı. Soyunu koruyamadı. Şimdi işte Türk demeye bin şahit bu acayip çorba toplum kimlik kişilik varlık sorunlarıyla uğraşıyor.
 
Ne ara tanıyor oldu, Avrupa ve ABD hariç hiç bir yerde temsilciliği dahi yok.
 
Ne ara tanıyor oldu, Avrupa ve ABD hariç hiçbir yerde temsilciliği dahi yok.

Irak anayasası tarafından tanınıyor. Dolayısıyla BM tarafından da tanınan bir bölge. Tanınmaktan kastım her devletin IKBY'yi tanıyoruz, elçilik açıyoruz gibi bir söylemi bulunması değil.

1200px-Autonomous_areas.svg.png


Özerk devletleri bulunan ülkeler haritasında veriliyor mesela Irak.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı