Elden Ring 2. karakter oluşturmak mümkün mü?

Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, Elden Ring oyununu bitirdim yeni oyun yani New Game ve başladım mevcuttaki karakterimi koruyarak 2. bir karakter oluşturma şansım var mı? Oyunda karakter slotu gibi bir şey var mı bir yayıncı da görmüştüm oyun içinde aynı boss ile savaşmak için karakter değiştirmişti mümkün ise nasıl yapılıyor? Anlatırsanız sevinirim.
Not: Diğer sonlar için ve bir de samuray olarak bitirdiğim oyunu büyücü olarak da oynamak istiyorum ama mevcut karakterimin de silinmesini istemem.
İyi sosyaller.

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet, mümkün. Ana menüden New Game kısmından oluşturabilirsin.

Eyvallah BROM. Peki bir şey sormam gerek. Şu an 200. seviyedeyim. New Game yaparsam levelim, eşyalarım falan ne olacak? O karakter için kullanabilir miyim yine?
Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kullanırsın. Birbirinden bağımsız iki save dosyan olacak.

Teşekkür ederim kral.

Kullanırsın. Birbirinden bağımsız iki save dosyan olacak.
reis olmadı bu yeni oyuna başladım yeni karakter olusturdum ama oyuna 0 dan başladı ben eski levelimi bu karakterle de kullanmak istiyorum 0 dan kasmak istemiyorum yani bu mümkün değil mi 2 karakter tek save dosyası lazım bana

Son düzenleme:
Reis olmadı bu yeni oyuna başladım yeni karakter olusturdum ama oyuna 0'dan başladı ben eski levelimi bu karakterle de kullanmak istiyorum 0'dan kasmak istemiyorum yani bu mümkün değil mi 2 karakter tek save dosyası lazım bana

Konuda böyle bir şeyi belirtmemişsin. Ana save'indeki seviye ve ruhlarla oyuna yeniden başlayıp statlarını sıfırlayıp oynamak istiyorsun, doğru mudur?

Konuda böyle bir şeyi belirtmemişsin. Ana save'indeki seviye ve ruhlarla oyuna yeniden başlayıp statlarını sıfırlayıp oynamak istiyorsun, doğru mudur?
aynen öyle levelim eşyalarım silahlarım ve eski karakterim kalsın ben büyücü sınıfı olarakta oyunu bitireyim istiyorum yaptığım ilerlemeler diğer karaktere de yansısın istiyorum yani tabiki mümkünse

Aynen öyle levelim eşyalarım silahlarım ve eski karakterim kalsın ben büyücü sınıfı olarak da oyunu bitireyim istiyorum yaptığım ilerlemeler diğer karaktere de yansısın istiyorum yani tabii ki mümkünse

Oyunu Online oynamıyorsanız bu mod ile halledebilirsiniz diye düşünüyorum, ng+'a başlayıp kullanın modu.

Oyunu Online oynamıyorsanız bu mod ile halledebilirsiniz diye düşünüyorum, ng+'a başlayıp kullanın modu.

yardımın için teşekkür ederim reis oyunun bir özelliği yok anladığım kadarıyla sadece mod ile oluyor yapacak bir şey yok belki ilerde tekrar oyuna başlarsam 0 dan o zaman büyücü oalrak oynarım mod indirmek güvenilir gelmedi saol ama yine de

Yardımın için teşekkür ederim reis oyunun bir özelliği yok anladığım kadarıyla sadece mod ile oluyor yapacak bir şey yok belki ileride tekrar oyuna başlarsam 0'dan o zaman büyücü oalrak oynarım mod indirmek güvenilir gelmedi sağ ol ama yine de

Oyunda öyle bir item var aslında ancak alması uğraştırıcı diye hatırlıyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Mod güvenilir ve çok daha az uğraştırıcı, sadece Easy Anti-Cheat'ı devre dışı bırakman gerekiyor fakat sen bilirsin tabii.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı