Elden Ring 660 TL

• Konuyu başlatan 276323
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 48
  • Görüntüleme 3.294
Arkadaşlar bir şey soracağım bu yaz forumda bir hocamız çekiliş yapmıştı kazanırsanız istediğiniz bir oyuna sahip olan hesap vereceğim ben kazandım ve Elden Ring olan hesabı aldım ama hesap başkalarındada var yani paylaşımlı hesap kısaca sizce Elden Ring offline oynanır mı sararmı.

60 Dolar 1650 TL hocam. Oyun ise 1000 TL.
Steam'ın dolar kuruna göre hesaplanıyor öyle kafalarına göre fiyat koyamazlar ve daha zamlanmaz (şuanlık)

Hazır indirime girmiş yine zam yiyebilir.

Şu lanet oyuna neden doğru dürüst indirim gelmiyo her defasında kafayı yiyorum

Steam'ın dolar kuruna göre hesaplanıyor öyle kafalarına göre fiyat koyamazlar ve daha zamlanmaz (şuanlık)
Steam hiçbir firmaya zorlama fiyat yaptırtmaz. Sadece fiyat önerisinde bulunur. İsteyen oyununun fiyatını 100.000TL'de yapabilir. Steam buna yine karışmaz.

Steam hiçbir firmaya zorlama fiyat yaptırtmaz. Sadece fiyat önerisinde bulunur. İsteyen oyununun fiyatını 100.000TL'de yapabilir. Steam buna yine karışmaz.

Karışır ama ufak tefek. Ama bu da değildir ki her ay zam yapalım bilmem ne.

Yayıncı firma Steam'in fiyat politikasına uymak zorunda değil. Ona bakarsak oyunun 510 TL olması gerek. Yayıncı firma doları istediği fiyattan alır.

O zaman niye 510 TL değil.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar bir şey soracağım bu yaz forumda bir hocamız çekiliş yapmıştı kazanırsanız istediğiniz bir oyuna sahip olan hesap vereceğim ben kazandım ve Elden Ring olan hesabı aldım ama hesap başkalarındada var yani paylaşımlı hesap kısaca sizce Elden Ring offline oynanır mı sararmı.
Merhaba, oyunu tek kişi de çok güzel oynarsın. Bir sorun olmaz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı