Elden Ring 660 TL

• Konuyu başlatan 276323
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 48
  • Görüntüleme 3.295
Arkadaşlar oyunda sanki kasıyor gibi anlamadım. Başlamadan önce 3 ayar yapıyorum aslında gaming hub uygulamasında.
1- gpu performans moduna alıyorum.
2-graphic Discrete moduna alıyorum.
3- pil ayarlarını performans olarak değiştiriyorum.
Hatta oyun içindeki ayarlardan grafik ayarlarını mediuma düşürdüm yine böyle tatmin etmiyor akış.
Sistem: Hp victus İ5 13500 , 16 GB ram, rtx 4050 6 gb sistem ve yeni bilgisayar. Daha önce yaptığım performans testlerinde sonuçlar iyi çıkmıştı.

Başka bi forumda baktım bu oyunda Directx12 kaynaklı sorun yaşandığı belirtilmiş. Benzer sorun yaşayıp çözen varsa açıklayabilirse sevinirim.

En fazla 350 TL eder.

Aslında böyle bir oyun için 350 TL bayağı ölü fiyat olur. Basit Indie oyunlar bile 200-300 TL aralığında ve 2016 yapımlı Dark Souls 3'ün bile indirimli fiyatı 400 TL civarında oluyor. Gönül isterdi ki şu oyun 60-70 TL olsun; fakat güncel kurla mümkün değil.

Aslında böyle bir oyun için 350 TL bayağı ölü fiyat olur. Basit bağımsız oyunlar bile 200-300 TL aralığında ve 2016 yapımlı Dark Souls 3'ün bile indirimli fiyatı 400 TL civarında oluyor. Gönül isterdi ki şu oyun 60-70 TL olsun, fakat güncel kurla mümkün değil.

FromSoftware oyunları genelde indirime girmeyen ve pahalı oyunlardır. Ben Elden Ring 350 TL'ye düşecek demiyorum ama neredeyse 2 senelik bir Souls benzeri oyuna ben olsam 350 TL'den fazla vermem. Benim için değeri en fazla o kadar yani.

@Walter H. White, Dark Souls'un yapımcı firmasının adı aklıma gelmiyor da dediğiniz gibi yurtdışında da pek sevilen firma değil. 2016 yapımlı oyun için $60 fiyat çekiyorlar ve oldukça pahalı. Gönül isterdi ki oyunlar 50-60 birim olsun da mevcut kurla pek mümkün gibi gözükmüyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı