Elden Ring alınmaz kuyumcudan alman lazım. Kusura bakmayın bu espiriyi yapmam lazımdıZam yemeden önceki fiyatından almıştım indirimde 500 civarı bir şeydi. Yaklaşık 3 saat oynayıp iade etmiştim çünkü çok zor gelmişti ve klavye fare ile oynuyordum. Şimdi ise tekrardan indirime girmiş ve oyunu oynayabileceğim Gamepad'de mevcut. Sizce tekrar şans vermeli miyim? Daha önce hiç souls-like oynamadım.
Bence Çok pahalı şimdilik gerek yok, Sekiro indirime girince onu deneyin beğenirseniz isterseniz alırsınızZam yemeden önceki fiyatından almıştım indirimde 500 civarı bir şeydi. Yaklaşık 3 saat oynayıp iade etmiştim çünkü çok zor gelmişti ve klavye fare ile oynuyordum. Şimdi ise tekrardan indirime girmiş ve oyunu oynayabileceğim Gamepad'de mevcut. Sizce tekrar şans vermeli miyim? Daha önce hiç souls-like oynamadım.
Xbox'ta 300 TL'ye almıştım. Geçenlerde PC topladım Türkçe yama için PC'ye de alsam mı?
Takıldığın bosslarda yardımcı olabilirim.Oyunu satın aldım yakında deneyeceğim tekrardan teşekkürler tavsiyeleriniz için.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.