Elden Ring alınır mı?

Zam yemeden önceki fiyatından almıştım indirimde 500 civarı bir şeydi. Yaklaşık 3 saat oynayıp iade etmiştim çünkü çok zor gelmişti ve klavye fare ile oynuyordum. Şimdi ise tekrardan indirime girmiş ve oyunu oynayabileceğim Gamepad'de mevcut. Sizce tekrar şans vermeli miyim? Daha önce hiç souls-like oynamadım.
Elden Ring alınmaz kuyumcudan alman lazım. Kusura bakmayın bu espiriyi yapmam lazımdı 😄

Zam yemeden önceki fiyatından almıştım indirimde 500 civarı bir şeydi. Yaklaşık 3 saat oynayıp iade etmiştim çünkü çok zor gelmişti ve klavye fare ile oynuyordum. Şimdi ise tekrardan indirime girmiş ve oyunu oynayabileceğim Gamepad'de mevcut. Sizce tekrar şans vermeli miyim? Daha önce hiç souls-like oynamadım.
Bence Çok pahalı şimdilik gerek yok, Sekiro indirime girince onu deneyin beğenirseniz isterseniz alırsınız

Ölünce canını sıkma bu oyunlarda bol ölünüyor ama aynı yerde 20 kere ölüyorsanda ya seviye in düşüktür ya da bir şeyleri yanlış yapıyorsundur, daha rahat etmek için buyuk kilic ağir zirh gidebilirsin.

Oyun çok güzel hatta oynadığım en güzel oyunlardan biri ancak 25 saat sonunda bıktırdı beni. Ortalıkta dolaşan söylentiler var ya Dark Souls seviyorsan o keşif hissini seviyorsan bunu da çok seversin diye hiç alakası yok. DS ufacık harita ve bu haritaya sen saklı bir şey koysan bile oyuncu onu fazla zorlanmadan farkedebilir ama Elden böyle değil. Ben mage olarak bu oyunu bitirdim ve mage için hoşuma giden bazı büyüleri internet üzerinden bakarak elde ettim bu oyunda. Eğer internet üzerinden bakmamış olsaydım, o sevdiğim büyülerden birini (hiç abartmıyorum) 20 saat oyun içerisinde uğraşsam bile elde edemezdim. Bak sadece 1 büyüden bahsediyoruz burada diğer ayrıntılara girmiyorum. Bu gibi durumlar, keşif olayından ziyade oyun yapımcısının kötü bir şakasıymış gibi geliyor. İnternet üzerinden bakmadığın zaman ise yarım saat zamanını alabilecek bir şey oluyor sana 5-6 saat veya daha fazlası. Öylesine dolanıyorsun, vakit kaybediyorsun, bunalıyorsun, boşa kürek çektiğini hissediyorsun. Devasa bir haritada arkadaş ! Bitmiyor... EE arkadaşım internet üzerinden baksana ? Tamam, internet üzerinden bakalım bakmasına ama aynı keyfi verecek mi ? Vermez. Bildiğin spoiler yiyorsun, oyundan aldığın keyif büyük ölçüde düşüyor. Ee öteki türlü de tonla zamanını bu oyuna vermen gerekiyor. Ne yapacaksın şimdi ? Şu oyunda hiç yardım almadan 150 saat oynasan bile çözemezsin her şeyi, yapmadığın çok şey kalır.

Gelelim zorluk kısmına. Oyunda olan ana hikaye patronlarını kesmek zor değil. Vuruşlarına falan çok kolay alışıyorsun, çabuk çözüyorsun olayı. Asıl zorlayıcı olan kısım açık (keşfet, öl, kaç) Dünyası. Bence bu noktada iyi iş çıkarmışlar bir denge yakalayarak.

Özetle oyun içinde çok fazla zaman geçirdikten sonra bile kolay kolay sıkılmayan biriyseniz eğer sizler için Dünya'nın en iyi oyunu bile olabilir Elden Ring. Bir oyun güzel bile olsa ortalama 20-25 saat sonra sıkılan biriyseniz sizin için iyi seçim olmayabilir. Benim genel olarak tavsiyem bu oyunun oynanması. Örneğin sıkılana kadar oynadıktan sonra sadece ana görev üzerinden nasıl gidebileceğinizi internet üzerinden araştırıp hızlıca bitirmeye de çalışabilirsiniz. Sevmediğim yönleri olsa bile açıkçası taş gibi oyun, sanat eseri.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı