Elden Ring alınır mı?

Daha önce hiç bu tür oyun oynamamıştım. Kimi yerin dibine sokuyor kimi göklere çıkarıyor oyunu. Sizce alınır mı? 27 Haziran'da Steam yaz indirimi varmış galiba. O zaman indirime girer mi? Yoksa fiyatı daha da artar mı? Ona göre alacağım.

Ben de daha önce hiç souls oyunu oynamamıştım Elden Ring ilk souls oyunum oldu. Yaklaşık bir 10 saat oynadıktan sonra bıraktım oyunu. Çünkü oyun çok zor geldi ben hep Sony'nin hikayeli oyunlarını oynadığım için oynanış bende yoktu. Oynadığımda zorluktan kanser geçirdim fakat sizde nasıl olur onu bilemiyorum.

Ben de daha önce hiç souls oyunu oynamamıştım Elden Ring ilk souls oyunum oldu. Yaklaşık bir 10 saat oynadıktan sonra bıraktım oyunu. Çünkü oyun çok zor geldi ben hep Sony'nin hikayeli oyunlarını oynadığım için oynanış bende yoktu. Oynadığımda zorluktan kanser geçirdim fakat sizde nasıl olur onu bilemiyorum.
Dostum oyunu öğrendikçe gelişirsin ama oyun başı 1000 lirayken gidipde kolay diye farklı oyun almak saçma geldi bana.Ucuz olsa ikisinide alırız.

Dostum oyunu öğrendikçe gelişirsin ama oyun başı 1000 lirayken gidipde kolay diye farklı oyun almak saçma geldi bana. Ucuz olsa ikisini de alırız.

Dediğinizde haklısınız fakat bu sıcak yaz günlerinde hikayesi yağ gibi akıp giden oyunlar varken 1 bossu kesmek için 50 defa ölüp doğup terlemek bana göre değildi. Herkes için aynı şeyi söylemem fakat dediğim gibi 10 saat oynadım hikayede sadece 2 saat ilerleyebildim. O yüzden arkadaşa söylüyorum oyun fiyatları bu kadar yüksekken benim gibi gidip oynayamayacağı oyunu almasın diye.

Neden Dark Souls 3 ile başlamalı? Açıklar mısınız?

Hem oynanış hem de atmosfer vs olarak Elden Ring den daha yönlendirici bir oyun DS3. Direk Elden Ring'e başlamak sizi sudan çıkmış balığa döndürebilir. DS3 ise her şeyi azar azar size öğretip kendi deneyim etmenizi sağlıyor. Alanlarda daha lineer olduğundan Elden Ring gibi harita gözünüzde büyümüyor. Grafikleri de oldukça iyi.

Hem oynanış hem de atmosfer vs olarak Elden Ring'den daha yönlendirici bir oyun DS3. Direk Elden Ring'e başlamak sizi sudan çıkmış balığa döndürebilir. DS3 ise her şeyi azar azar size öğretip kendi deneyim etmenizi sağlıyor. Alanlarda daha lineer olduğundan Elden Ring gibi harita gözünüzde büyümüyor. Grafikleri de oldukça iyi.

Atmosfer ve grafik olarak Elden Ring bence daha iyi. DS3'te güzel ama Elden Ring'ten eski ve o eskiliği hissettiriyor DS3. İkisini de oynayan birisi olarak fazla farkları da yok oynanış anlamında. DS3 lineer bir oyun, Elden Ring ise açık dünya ama bir rota var. DS3 lineer olduğu için ilk ondan başlanabilir ama boss savaşları DS3'te daha zor, inişli çıkışlı bir oyun Elden Ring ise 2-3 boss harici aşırı kasmak isteyen bir oyun değil DS ye göre zorluğu daha düz bir seviyede.

Artık yaz indirimine girerse almaya karar verdim. Peki DLC ile almaya gerek var mı yoksa sadece oyunu mu alayım sizce. Tabii indirime girerse.

İlk oynadığım Souls oyunuydu benim gayet hoşuma gitti. Hikaye, müzikler vs. herşey çok iyi. Oyunu bitirdikten sonra yeni bir oyunun başına oturabilmem baya zaman aldı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı