Elden Ring alınır mı?

Evvren

Picopat
Daha fazla  
2025 de çıkacak olan Elden Ring: Nightrein için hafiften para biriktireyim derken Elden Ring'i indirimde gördüm. Sizce alınır mı? Yoksa yeni oyunun çıkmasını mı beklemeliyim?
Dark Souls 3'ü bitirdim sayılır, o yüzden yeni soulsborne oyun arıyorum.

Elden Ring: Nightrein ile Elden Ring dövüş ve evren olarak benzer olsa da yapı olarak aynı oyunlar değil. Elden Ring kesinlikle alınır souls türüne yatkınlığınızdan dolayı. 2024'te en çok oynadığım oyundur kendisi. Hatta Nightrein dövüş mekanikleri aslında farklı da olacak, deflect ve tırmanma gibi Sekiro mekaniklerini gördük.

2025 de çıkacak olan Elden Ring: Nightrein için hafiften para biriktireyim derken Elden Ring'i indirimde gördüm. Sizce alınır mı? Yoksa yeni oyunun çıkmasını mı beklemeliyim?
Dark Souls 3'ü bitirdim sayılır, o yüzden yeni soulsborne oyun arıyorum.

Sorman bile hata, çök 23.99 olmuşken.

Sizce alınır mı? Yoksa yeni oyunun çıkmasını mı beklemeliyim?
Alınır, Souls oyunlarında yeni çıkan oyunu bekleme olayı yoktur zaten. Dark Souls serisini oynarken fark etmişsinizdir, oyunlar oynanış açısından birbirinden farklılar. Yeni oyun eskisinin üzerine konulmuşu değil de bir nevi farklılaştırılmışı oluyor.

Ama Sekiro oynamadıysanız önce Sekiro almanızı tavsiye ederim. Şahsen Elden Ring'den daha zorlayıcı ve zevkli bulmuştum.

Elden Ring müthiş bir oyun, kesinlikle alınıp oynanır. 300 saat civarı oynamısligim var, çoğu oyundan çok çabuk sıkılır devam ettirip bitiremem üstelik.

Elden Ring bayağı iyi bir oyun ancak şimdilik DLC ile birlikte satın alma eğer öyle bir düşüncen var ise. Oyunu bitirdikten sonra eğer açlığın devam ediyorsa al çünkü DLC iyi değil sadece daha çok vakit geçirmek istersen iyi bir seçenek. Özellikle keşif hissiyatını hiç hissedemedim DLC'de ben. Keşfetmenin bi anlamı yok DLC'de.

Elden Ring Souls oyun türünde rakipsiz, tavsiye ederim. Beklentinizi karşılayacaktır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı