Elden Ring alınır mı?

İlk souls oyununuz olacaksa pek tavsiye etmem. Bende ilk souls oyunum olarak oynamaya çalıştım ve 5 dakika sonra sildim.
Souls türünün popülerliğini en az 3 kat arttırdı bu oyun, çoğu kişi souls oyununa bu oyunda başladı, çoğu kişi derken bu türü bilmeyenler veya daha önce bu türde hiç veya çok az oynamış kişiler.
Kesinlikle oynanır.

Souls türünün popülerliğini en az 3 kat arttırdı bu oyun, çoğu kişi souls oyununa bu oyunda başladı, çoğu kişi derken bu türü bilmeyenler veya daha önce bu türde hiç veya çok az oynamış kişiler.
Kesinlikle oynanır.

Oynanmaz demiyorum, ben başladım ve oynayamadım o yüzden önermiyorum şahsi fikrim bu.

Hiç souls oyunu oynamamıştım. Geçen yaz indirimlerinde aldım. 260 saat oynadım. Oyun zor ama mekanikleri öğrendikçe ve geliştikçe kolaylaşıyor. Ben oyundaki her şeyi yapmaya çalıştım her yere girdim. Bu şekilde oyunun son kısımlarına kadar rahat oynadım. Son kısımlar baya zor. Almanızı tavsiye ederim. Kesinlikle oynanması gereken bir oyun.

Hikayeli oyunlar gibi düşünme, sana ne yapman gerektiğini söylemiyor. Bu oyun gerçek anlamda tek seferde 1000 saat ve üzeri zaman geçirebileceğin bir oyun ve bu yüzden eğer bu oyun ile eş zamanlı bir oyun daha oynamayı düşünüyor isen zorluk yaşayabilirsin bu oyunu bitirme konusunda.

Genelde bir oyunu bitene kadar bırakmam. Oyun sararsa bitiririm diye düşünüyorum.

Alışma aşamasında çok deneme yapacaksın eğer bu kısımda sabredip oyunu bırakmazsan akar gider. Fiyatı da çok iyi alınır.

Hocam genelde bölümü geçene kadar salmam. Sabredebilirim diye düşünüyorum. Arkadaş bana ilk başlarda bırakacaktım. Oyuna ısınınca bırakamadım demişti.

Game pass'ten lies of p deneyin. Kontrol şeması elden ring ile birebir aynı. Elden ringe kıyasla daha kolay, daha çizgisel ve oldukça kaliteli bir oyun. From software souls diye bir tür getirdi piyasaya. Çok garip bir tür. Derin bir lore yaparlar ama anlatmak için uğraşmazlar. Hikaye sunumu rezalettir. Açık dünya inanilmaz zengindir ama bu zenginlik yaşayan bir açık dünya olarak algılanmasın. Dövüş kısmı çok çeşitli ve keyiflidir.

Lies of p severseniz elden ringi de çok büyük ihtimalle seversiniz

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı