Elden Ring banlanmış hesap nasıl anlaşılır?

alihan0004

Decapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar Elden Ring'e ilk başladığımda zorlandığım ve riverse of bloodu çok istediğimden Cheat Engine ile silahı alıp level yükselttim bunları offline olarak yaptım ama bu silah ve level ile Online aktifleştirdim bunları bir gün içerisinde yapmıştım ve tabii şu an hile kullanmadan bir ilerlemem var ancak o zaman böyle bir aptallık yaptığım için ban yedim mi yemedim mi merak ediyorum.
Bunu nasıl anlarım?
Ayrıca Online da collesiuma gidip vs atmak istediğimde kimseyi bulmuyor ve fingers kullanarak zor da olsa bazen oyuncu buluyorum vs atıyoruz falan adamlar da normal oyuncu yani hile gibi görünmüyorlar yani özetle banlanıp banlanmadığımı nasıl anlarım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Oynadığınız karakterin seviyesi ne? Ayrıca cheat engine kullanmadan önce, easy anticheat’i inaktifleştirdiniz mi ?

Şu an oynadığım karakterin seviyesi 78 ve evet Cheat Engine kullanmadan önce inaktif EAC atmıştım.
Yok hocam soft ban falan yememişsiniz. Mesela benim pvp için birsürü farklı seviye aralıklarında oluşturduğum ve aktif olarak oynadığım karakterlerim var ve bunları pvp helper programı ile çok kısa sürelerde oluşturuyorum. Eğer dediğin gibi steam'i offfline moda alıp eac'yi de inaktif ettiysen sırf envanterine rob ve level atlamak için rune ekledin diye soft ban yemezsin.

Oynadığınız karakterin seviyesi ne? Ayrıca Cheat Engine kullanmadan önce, Easy Anti-Cheat'i inaktifleştirdiniz mi?

Şu an oynadığım karakterin seviyesi 78 ve evet Cheat Engine kullanmadan önce inaktif EAC atmıştım.

Yok hocam soft ban falan yememişsiniz. Mesela benim PvP için bir sürü farklı seviye aralıklarında oluşturduğum ve aktif olarak oynadığım karakterlerim var ve bunları PvP helper programı ile çok kısa sürelerde oluşturuyorum. Eğer dediğin gibi Steam'i offfline moda alıp EAC'yi de inaktif ettiysen sırf envanterine rob ve level atlamak için rune ekledin diye soft ban yemezsin.

Soft ban dediğini tam anlayamadım ama oyuna girerken bir uyarı çıkıyor akşam görüntüsünü yükleyeyim warning ile başlayıp beni uyaran bir yazı ilerlemenizi silip yeniden başlayın gibisinden bir şey yazıyordu.

Soft ban dediğini tam anlayamadım ama oyuna girerken bir uyarı çıkıyor akşam görüntüsünü yükleyeyim warning ile başlayıp beni uyaran bir yazı ilerlemenizi silip yeniden başlayın gibisinden bir şey yazıyordu.
Uyarının ekran görüntüsünü paylaşırsan yardımcı olmaya çalışırım benim başıma gelmedi daha önce çünkü.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı