Elden Ring başlangıç karakteri önerisi

• Konuyu başlatan 586539
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 10
  • Görüntüleme 20.766

586539

Centipat
Merhaba. Elden Ring'de Vagabond karakteriyle oynuyorum fakat karakter çok hantal ve büyü falan yok sanırım hiç sevmedim. 20 saat oynamama rağmen daha hikayedeki ilk bossu bile geçemiyorum. Çok sıkıcı bir karakter. Karakter öneriniz var mıdır?

Hikayede ki ilk bossu kesememen karakter ile alakalı bir durum değil. Bence yapman gereken şeyi tam çözememiş olabilirsin. Karakterlerin belli bir classı yok kendin ne istiyorsan ona yoğunlaşabilirsin. İlk seçtiğin class sadece oyun başında farklılık veriyor. 20 Saatte çoktan bir şeyler yapabilmiş olman gerekiyordu. Bence kaçırdığın bir şeyler var, silahlarına artı basıp stat vermek gibi.

Son düzenleme:
Samurai olabilir. Oyun başı için büyücü bir karakter istiyorsanız,Astrologer seçebilirsiniz. Oyunda geliştikçe zaten istediğiniz büyüleri alabilirsiniz

Hikayede ki ilk bossu kesememen karakter ile alakalı bir durum değil. Bence yapman gereken şeyi tam çözememiş olabilirsin. Karakterlerin belli bir classı yok kendin ne istiyorsan ona yoğunlaşabilirsin. İlk seçtiğin class sadece oyun başında farklılık veriyor. 20 Saatte çoktan bir şeyler yapabilmiş olman gerekiyordu. Bence kaçırdığın bir şeyler var silahlarına artı basıp stat vermek gibi.
Açıkçası statların nereden arttırıldığına dair hiçbir fikrim yok. Önüme çıkanı öldürüyorum sadece :D Büyü veya statü veya level nereden arttırılıyor hiç bilmiyorum.

Açıkçası statların nereden arttırıldığına dair hiçbir fikrim yok. Önüme çıkanı öldürüyorum sadece :D büyü veya statü veya level nereden arttırılıyor hiç bilmiyorum.

İşte bu yüzden ilk Boss'u geçemiyorsun :D vaktim olsa anlatırım da yazacak vaktim yok. Arkadaşlar illaki yardımcı olur. Level atlamak için campfire'da level up yazan yerde stat ver hocam. En azından bunu söylemiş olayım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Scholar bozuk baya. Gerçi çoğu souls oyununda büyücüler bozuk. Deneyebilirsiniz. Ben sevdim. Başlarken de fazladan flask veren itemi seçebilirsiniz. Mana flask'e dönüştürürsünüz.

20 saat ne yapmışsın da ilk bossu geçemiyorsun? Yani souls oyunu hiç oynamadım Sekiro dışında ama oyunların ne olduğunu biliyorum. Bilmesem bile 20 saatlik deneyimle çok rahat kesmen gerekir eminim bir şeyleri yanlış yapıyorsun. Mesela üstte stat arttırma yapmadığın yazıyor. Google'dan bak nereden stat yükseltiliyor sonra yükselt bir daha dene.

20 saat ne yapmışsın da ilk bossu geçemiyorsun? Yani souls oyunu hiç oynamadım Sekiro dışında ama oyunların ne olduğunu biliyorum. Bilmesem bile 20 saatlik deneyimle çok rahat kesmen gerekir eminim bir şeyleri yanlış yapıyorsun. Mesela üstte stat arttırma yapmadığın yazıyor. Google'dan bak nereden stat yükseltiliyor sonra yükselt bir daha dene.
Kurt , ayı , domuz , asker , garip yaratıklar öldürdüm sadece :D İlk defa souls tarzında bir oyun oynuyorum. Açıkçası oyunların bana ne yapmam gerektiğini söylemesine de çok alışık bir insanım. Gezip önüme çıkanla kapışıyorum sadece :D

Hero karakterinin baltasının yeteneği ile oyunun başındaki atlı düşmanı öldürmek oldukça kolay oluyor. Lakin hantal karakterleri sevmediğiniz için prisoner daha iyi bir seçim olabilir. Ayrıca oyuna hangi class ile başladığınız çok da bir önemi yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı