Açıkçası statların nereden arttırıldığına dair hiçbir fikrim yok. Önüme çıkanı öldürüyorum sadeceHikayede ki ilk bossu kesememen karakter ile alakalı bir durum değil. Bence yapman gereken şeyi tam çözememiş olabilirsin. Karakterlerin belli bir classı yok kendin ne istiyorsan ona yoğunlaşabilirsin. İlk seçtiğin class sadece oyun başında farklılık veriyor. 20 Saatte çoktan bir şeyler yapabilmiş olman gerekiyordu. Bence kaçırdığın bir şeyler var silahlarına artı basıp stat vermek gibi.
Açıkçası statların nereden arttırıldığına dair hiçbir fikrim yok. Önüme çıkanı öldürüyorum sadecebüyü veya statü veya level nereden arttırılıyor hiç bilmiyorum.
Kurt , ayı , domuz , asker , garip yaratıklar öldürdüm sadece20 saat ne yapmışsın da ilk bossu geçemiyorsun? Yani souls oyunu hiç oynamadım Sekiro dışında ama oyunların ne olduğunu biliyorum. Bilmesem bile 20 saatlik deneyimle çok rahat kesmen gerekir eminim bir şeyleri yanlış yapıyorsun. Mesela üstte stat arttırma yapmadığın yazıyor. Google'dan bak nereden stat yükseltiliyor sonra yükselt bir daha dene.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.