Sürprizbozan Elden Ring Blaidd nerede bulunur?

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Selim Sayın

Hectopat
Blaidd ile ilk olarak Radahn Festival'de tanıştım, daha sonra Radahn'ı kestik, kestikten sonra da onunla diyaloga girdim. Ondan sonra da bir daha onu görmedim. Forlorn Hound Evergaol adlı bölgede olduğunu söylediler, gittim yok. Mistwood Ruins adlı bölgede parmak şıklatma Emote'unu kullan, dediler ortada kimse yok. Ranni'nin kulesine gitmeyi denediğimde ise girişte mavi bir duvar ile karşılaşıyorum. Nerede bulacağım ben bu karakteri? Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ranni görevlerini tetiklediysen Siofra River'a gitmiştir. Ranni's Rise'a girip Ranni ile konuş ve Siofra River'a gir, orada olacak ancak hem Blaidd hem de Ranni görevleri oldukça karmaşık böyle yazmayla bulamazsın.

Bu arada Ranni's Rise'ın önü bloke olmaz, sen yanlışıkla Rennas'a gitmişsindir.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Yani oyundaki en illet questline'lardan biri olabilir gerçekten. Öğreticisiz yapılabilecek bir şey değil. Yukarıda arkadaş ihtiyacınız olan videoları atmış oradan bakarak yapabilirsiniz.

Ayrıca eğer ki Blaidd'in zırh setini almak istiyorsanız bir süreden sonra görevler sadece Ranni'nin üzerinden gidiyor ve questline'ın sonundaki boss'u kestiğinizde bu sefer Blaidd, Ranni'nin kulesi önünde düşman olarak beliriyor ve zırh setini/kılıcını onu öldürerek elde edebiliyorsunuz.

Yani oyundaki en illet questline'lardan biri olabilir gerçekten. Öğreticisiz yapılabilecek bir şey değil. Yukarıda arkadaş ihtiyacınız olan videoları atmış oradan bakarak yapabilirsiniz.

Ayrıca eğer ki Blaidd'in zırh setini almak istiyorsanız bir süreden sonra görevler sadece Ranni'nin üzerinden gidiyor ve questline'ın sonundaki boss'u kestiğinizde bu sefer Blaidd, Ranni'nin kulesi önünde düşman olarak beliriyor ve zırh setini/kılıcını onu öldürerek elde edebiliyorsunuz.
Kapsamlı olduğu için olabilir diğer çoğu karakterlerin görev serisi Ranni gibi değil daha basit yapılmış bunu rehbersiz bitirmek aşırı zor.

Ranni görevlerini tetiklediysen Siofra River'a gitmiştir. Ranni's Rise'a girip Ranni ile konuş ve Siofra River'a gir, orada olacak ancak hem Blaidd hem de Ranni görevleri oldukça karmaşık böyle yazmayla bulamazsın.

Bu arada Ranni's Rise'ın önü bloke olmaz, sen yanlışıkla Rennas'a gitmişsindir.

Biraz ilerledim görevde. En son Ranni için Dark Moon Ring itemini aldım. Bu sefer de Ranni kulesinde yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı