- Makaleler
- 5
Daha fazla
- Meslek
- Web Tasarımcısı
Kalkan kullanmayı da sevdiğinizi söylediğiniz için Guardian's Swordspear ve kalkan kullanabilirsiniz. Guardian's Swordspear oyunda değeri bilinmeyen cevherlerden biri, şu an bana oyundaki en iyi DEX silahı hangisi diye sorsan hiç düşünmeden bu silahı söylerim. Özünde bir Halberd olmasına rağmen diğer Halberd'lerden çok daha hızlı saldıran bir özel moveset'e sahip olması¹ ve DEX ile harikalar yaratan bir silah olmasına rağmen düşmanların stance'ini çok hızlı kırabiliyor olması bu silahı mükemmel yapıyor.Oynamayı sevdiğim build tek kılıç olacak ve o kılıç çok sağlam darbeler indirecek ama Caelid’de olan greatsword gibi de hantal olmayacak. Ash of War’ı ile çok sağlam hasar vuracak güzel bir silah arıyorum.
Özel bir Ash of War'ı yok sizin Ash of War basmanız gerekiyor. Keen affinity ile silaha uygun bir Ash of War bulabilirsiniz. Mesela ban bu silah için Impaling Thrust kullandım silaha uygun olduğunu düşündüğüm için. Keen affinity olmak şartıyla istediğiniz Ash of War'ı kullanabilirsiniz.
¹ Özel moveset sadece bu silahtan 1 tane kullanırsanız geçerli, aynı silahtan 2 tane alıp kullanırsanız bu silah özel bir moveset'e sahip olmuyor.
Iron Greatsword'u elde etmesi zor, bu silahı taşıyan kırmızı Misbegotten düşman tiplerinden düşüyor bu silah ancak bu düşman tiplerinden farmlayabileceğiniz pek yer yok. Özellikle erken oyunda hiç yok, en yakın Leyndell'de var ancak onun da runback'i çok uzun ve silahın düşme oranının düşük olduğunu düşünürsek o silahı orada düşürmeye çalışmak çok keyifsiz bir hal alacaktır.Düşürmeden kastınız elde etmesi mi yoksa stance kırması mı?
Son düzenleme: