Konuyu okumadan neden yorum yapıyorsun anlamadım. Adam 2 oyundan birini alacakmış hangisini alayim diye soruyor.Olum Elden Ring'den TLOU2'ye nasıl geldiniz![]()
Konuyu okumadan neden yorum yapıyorsun anlamadım. Adam 2 oyundan birini alacakmış hangisini alayim diye soruyor.Olum Elden Ring'den TLOU2'ye nasıl geldiniz![]()
Yok ya gameplay izlemek hele hiç hoşuma gitmiyor ama kaliteli oyun aslında elden ring ileride denerim muhtemelenSurekli simdi ne yapmam lazim diyip internetten bakmak zorunda kalmak sana zor degilse zor bir oyun sayilmaz. Ben sıkılıp biraktim bu yuzden. Oyunlari kafa dagitmak icin oynuyorum arastirip kafami yormak icin degil.
Evet tür olarak alakasız oyunlar elden ring sıkar mı yada sinir eder mi diye açtım konuyuAradaki fark için yazdım canım. 2'si karşılaştırılacak oyunlar değilki.
Bende muhtemelen severim ama şimdilik tlou2 alasim var ileride muhtemelen oynayacağım bir oyunElden ring oynamadan anlayabileceğiniz bir tür değil. En az 10 saat oynamak lazım anlamak için. Elden Ring tabii ki çok daha uzun sürüyor. Şans verenlerin %90'ı seviyor ama risk almak istemiyorsan TLOU2 alabilirsin.
İnşallah alana kadar zam gelmezEvet tür olarak alakasız oyunlar elden ring sıkar mı yada sinir eder mi diye açtım konuyu
Bende muhtemelen severim ama şimdilik tlou2 alasim var ileride muhtemelen oynayacağım bir oyun
Evet elden ring de üst düzey harika bir oyun güzel bir türü var dediğim gibi ileride kesinlikle deneyeceğim bir oyun şimdilik tlou2 alacağım gibi ama 2 saat oynadım cidden hoşuma gittiBen Last of Us 2'yi daha çok seviyorum fakat Elden Ring de harika bir oyun. Alışana kadar zorluk çekiyorsun fakat biraz gelişip oyunu çözmeye başladıktan sonra o kadar keyifli oluyor ki.. İstediğin şekilde build yapıp o kadar farklı tarzda oynayabiliyorsun ki defalarca kez baştan oynanabilirliği oluyor. Yalnız ne olursa olsun başta da sonda da bayağı sinir edebiliyor. Bu sıkıntı değilse şans verebilirsin.
Souls türüne aşina değilsen, bence TLOU 2 al, hem hikayeyi tamamlamış olursun. Benim de tek oynadığım souls oyunu Lies of P'ydi, 50 saate yakın oynadım fakat bir süre sonra souls oyunlarının bana göre olmadığını anladım, yani mesela farklı bir örnek vereyim: Bir firma acı bir cips çıkarıyor, fakat tadı, aynı biber kavanozunu tek bir pakete komple dökmüşler gibi geliyor, sonuçta zift yemekten zevk almazsın değil mi? Fakat yine de bundan zevk alanlar olur. Souls oyunları da bana öyle geliyor, bir süre eğleniyorsun, farklı bir şey oynuyorsun fakat öteki evreye geçince, her bossta 10 20 kere ölüp krizden krize girmek. Bu zevk almak değil, oyunu eğlenmek için oynarsın fakat bu seni daha da bunaltıyor, yani ben Lies of P'de ki vaktimin çoğunu kudurarak geçirdim, herkesin beklentisi farklı tabii. Kısaca bu tür herkese gitmiyor, para dökeceksen önce değeceğinden emin olmalısın bence. Souls oynayacaksan, direk en babasından değil de, Mortal Shell gibi küçük çaplı oyunları bir denesen, baksan tür sana hitap ediyor mu etmiyor mu, dediğim gibi sonuçta para harcayacaksın, diğerlerinin fikirleri hiçbir zaman seninkilerle uyuşacak diye bir şey yok, peş peşe tüm oyunları yalayıp yutmuş adamla senin zorluk eşiğin aynı değil yani. Bayağı karışık örnek verdim ama umarım demek istediğimi anlamışsındır.
Mantıklı bir seçim olur. Şimdiden iyi oyunlar o zaman.Evet elden ring de üst düzey harika bir oyun güzel bir türü var dediğim gibi ileride kesinlikle deneyeceğim bir oyun şimdilik tlou2 alacağım gibi ama 2 saat oynadım cidden hoşuma gitti
Hocam bu arada eğer TLOU1'i bitirmediyseniz onu bitirip öyle oynayın, galiba bitirmedim demiştiniz.Evet elden ring de üst düzey harika bir oyun güzel bir türü var dediğim gibi ileride kesinlikle deneyeceğim bir oyun şimdilik tlou2 alacağım gibi ama 2 saat oynadım cidden hoşuma gitti
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.