Elden Ring Deluxe Edition sonradan season pass eklenir mi?

KanatsızSinek

Hectopat
Katılım
14 Eylül 2019
Mesajlar
202
Çözümler
3
Yer
İstanbul / Gaziosmanpaşa
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Turizmde Danışmanlık, Info, Reception
Arkadaşlar ben daha 2-3 gün önce bir anda gaza gelip Elden Ring Deluxe sürümünü satın aldım. Bunu daha önceden Dark Souls'larda olan Deluxe ile aynı mantıkta düşündüm ve içerisinde "season pass"i, yani dolayısıyla daha sonradan çıkacak olan "DLC"leri içereceğini düşündüm. Fakat şu anda kontrol ettiğimde içerisinde "season pass" göremiyorum. Bundan mütevellit size sormak istiyorum ki daha sonradan "season pass" bu sürümün içerisine eklenir mi yoksa bu sürüm aynı bu şekilde kalır mı? Eğer önceden Dark Souls 3'ün falan Deluxe sürümünü alan varsa bilir. Önceden aldığında "season pass" içerdiği yazıyor muydu yoksa sonradan mı eklendi? Teşekkürler...
 
Sekiro'da olduğu gibi DLC çıkmayabilir?
Evet, dediğin gibi de olabilir ama Sekiro çizgisel ilerleyen bir aksiyon oyunuydu. Ancak Elden Ring daha çok Dark Souls tarzı RPG elementlerini dibine kadar barındıracak olan bir açık dünya Souls-Like. Daha önce From Software hiçbir Dark Souls oyununu DLC'siz bırakmadı. O yüzden buna da çıkacağına ben kesin gözle bakıyorum ama yine de belli olmaz tabii.
Bence DLC çıkmayacak. Soulslar gibi lineer akmayacağı için yeni maple DLC çıkarcaklarını sanmıyorum. Şu an ki map zaten fazlaca büyük.
Galiba en mantıklısı şimdilik bunu iade edip normal sürümünü almak. Daha sonra DLC çıkarsa ayrıca satın alırım o zaman.
Sekiro'da olduğu gibi DLC çıkmayabilir?
Bence DLC çıkmayacak. Soulslar gibi lineer akmayacağı için yeni maple DLC çıkarcaklarını sanmıyorum. Şu an ki map zaten fazlaca büyük.
Arkadaşlar bu arada not düşeyim diğer insanlar da görsün eğer almak isteyen varsa (Elden Ring özelinde değil herhangi bir oyun alacak varsa) ben Trendyol'dan 3 tane 100 TL'lik Steam cüzdan kodu aldım tanesi 80 TL'den ve oyun 240 TL'ye gelmiş oldu. Aklınızda olsun güzel bir taktik. 😉
 
Son düzenleme:

Geri
Yukarı