Elden Ring iade edilmeli mi?

Dostum iade etmeni tavsiye ederim.

Rehber için burayı öneririm.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Oyun lüks bir şey. Maddi yönden bir sıkıntın yoksa harcama yapman gereken bir şey.

Dostum ilk defa souls oynadığın için ve daha önce souls oyunu oynamamış ve bir rehberin olmadığından oyundan soğumuş olabilirsin. Ben de aynılarını Dark Souls 3 için düşünüyordum.. Taa ki oyunu köküne kadar bilen bir rehber ile oyuna devam edip oyunu öğrenip bitirene kadar. Ondan sonrasında oyunu söktüm ve oyun artık gerçekten zor değil keyifli gelmeye başladı. Eğer oyun tarzı sana uymadıysa gidip oyunu iade et şu dönemde 600 lira küçümsenecek bir para değil öğrenci şartlarında.

Oyunun başları zevkli değil 4-5 saat sonra hızla aciliyor oyun sonra neye uğradığını saşıyorsun.

Galiba iade edecek gibi duruyorum. Evet öğrenciyim zorladı.

Türkçe yama indirebilirsiniz fakat Online oynayamazsınız oyun hile olarak algıladığı için ve bence iade etmeyin Elden Ring bana göre oynadığım en iyi oyun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…