Elden Ring iade edilmeli mi?

Rehber için burayı öneririm.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Hocam aslında daha bir zorluk görmüş değilim daha oyunun en başındayım. İade düşünmeme sebebiyet verdiren tek şey parası. 600TL vermeden önce değer diyordum verdikten sonra içime birisi oturmuş gibi bir his verdi. Az bir para değil :D. Oyunu öğrensem büyük ihtimal sarar gibi geliyor ama emin değilim.

Oyun lüks bir şey. Maddi yönden bir sıkıntın yoksa harcama yapman gereken bir şey.
 
Oyunu sadece 72 dakika oynadım evet daha çok erken oyunda daha tecrübesizim. 2 saat olmadan iade etme hakkım mevcut ama ne yapsam bilemedim. İngilizce olması ayrı zorluyor beni ilk defa souls-like oynamanın da tecrübesizliği de var tabii ki. Normalde hikayeli bir oyuna para verme taraftarı hiç değildim çünkü elinde sonunda bitecek ve o verdiğin paranın bir yerden sonra hakkını alamayacaksın. İndirimsiz bir şekilde 600TL'ye aldığım için de çok fazla geldi. Almak için biraz zorladım diyebilirim kendimi. Şu anda cebimde 5TL bile kalmadı :D. Oyun elbette çok güzel ona hiçbir lafım yok. Sizce ne yapmalıyım? Rehber izleyerek devam mı etmeliyim yoksa süre dolmadan iade mi etmeliyim? Bir kez daha oyuna girersem iade etme hakkımı kaybedeceğim.
Dostum ilk defa souls oynadığın için ve daha önce souls oyunu oynamamış ve bir rehberin olmadığından oyundan soğumuş olabilirsin. Ben de aynılarını Dark Souls 3 için düşünüyordum.. Taa ki oyunu köküne kadar bilen bir rehber ile oyuna devam edip oyunu öğrenip bitirene kadar. Ondan sonrasında oyunu söktüm ve oyun artık gerçekten zor değil keyifli gelmeye başladı. Eğer oyun tarzı sana uymadıysa gidip oyunu iade et şu dönemde 600 lira küçümsenecek bir para değil öğrenci şartlarında.
 
Dostum ilk defa souls oynadığın için ve daha önce souls oyunu oynamamış ve bir rehberin olmadığından oyundan soğumuş olabilirsin. Ben de aynılarını Dark Souls 3 için düşünüyordum. Ta ki oyunu köküne kadar bilen bir rehber ile oyuna devam edip oyunu öğrenip bitirene kadar. Ondan sonrasında oyunu söktüm ve oyun artık gerçekten zor değil keyifli gelmeye başladı. Eğer oyun tarzı sana uymadıysa gidip oyunu iade et şu dönemde 600 lira küçümsenecek bir para değil öğrenci şartlarında.

Galiba iade edecek gibi duruyorum. Evet öğrenciyim zorladı.
 
Türkçe yama indirebilirsiniz fakat Online oynayamazsınız oyun hile olarak algıladığı için ve bence iade etmeyin Elden Ring bana göre oynadığım en iyi oyun.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı