Elden Ring için Build önerisi

Arda20

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba herkese, hayatımda ilk Souls-like türünde (umarım doğru biliyorumdur) oynadığım oyun ve Radagon'a kadar her Boss'u zar zor kestim. Dövüşlerin hepsi kaçmakla geçiyor. İnternetten birkaç Build videosu izledim fakat hepsi daha erişemediğim yerlerdeki malzemeleri gerektiriyor. Ben de Moonveil Build'i yaptım fakat bu Build de hasar veremiyorum. Ne yapmam lazım? Bana Build videosu önerebilir misiniz? İnsanlar.

Ekran görüntüsü 2025-06-13 015311.png

Ekran görüntüsü 2025-06-13 015156.png

Vurdukça can çalıyor ya da pot içip güçleniyorlar. Tam olarak ne yapmam lazım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yeni başlayanlar için nörflenmesine rağmen blood Build'i genelde en iyisi oluyor onu araştırbilirsiniz. Bu arada Elden Ring'in başlangıcı zordur belli bir seviyeden sonra elinizde alışınca kolaylaşıyor zaten DLC hariç orası ayrı bir dünya :D

Blood buildine bakacağım. Şu anki Build pek eğlenceli gelmiyor. Başkentteki morgot bossunu bir türlü geçemedim. Mimic tear benden çok iş yapıyor. Bir de seviye atlayamıyorum. Artık her level up 40k rün istiyor acaba rünü nerede kasabilirim? Tüm hayat ağacı bosslarını kestim üstüme 100k rün veren ejderhayı da kestim.

Hocam skill pointleri yaymışsınız. 2-3 stata yatırın. Build olarak çift twinblade bleed buildine bakın derim.

Her silah ve büyü farklı statları istediği için Build'de gerçekten de yaymam gerekti. Statları sıfırlamayı düşünüyorum ama zaten 70 levelim sıfırlasam bile pek bir şey değişmeyecek gibi hissediyorum.

Bir de seviye atlayamıyorum. Artık her level up 40k rün istiyor acaba rünü nerede kasabilirim? Tüm hayat ağacı bosslarını kestim üstüme 100k rün veren ejderhayı da kestim.
Bu yöntemi şuan yapabiliyor musun bilmiyorum ama oyunun en kolay seviye kasma taktiği diye biliyorum. Oyunda gelişirken hep bu taktiği kullanmıştım, öneririm.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

80-90 level olunca hocam herhangi silahı occult yapın full sergi (Arcane) kasın üstüne Dragon incantations var onları da alın çok op oluyor.

Ben şahsen ilk defa oynasam Build level kasmakla uğrşamazdım oyunun keyfine bakardım ben o rune kasma taktiğini kullanıp oyunu hiç zorlanmadan bitirdim diyebilirim.

İstatistik dağılımınız çok rastgele, Moonveil için 24 STR gereksiz, 22 FTH gereksiz. Bunlar yerine DEX ve INT yatıırm yapsanız çok daha güçlü olursunuz. Ayrıca talismanlarınıza da düzeltmeniz gerekiyor, kullandığınız 2 talisman yediğiniz hasarı arttırıyor. Bu sizin için deneyimi işkenceye çevirir, sadece birini kullanın ikisine gerek yok.

İstatistik dağılımınız çok rastgele, moonveil için 24 str gereksiz, 22 fth gereksiz. Bunlar yerine DeX ve ınt yatıırm yapsanız çok daha güçlü olursunuz. Ayrıca talismanlarınıza da düzeltmeniz gerekiyor, kullandığınız 2 talisman yediğiniz hasarı arttırıyor. Bu sizin için deneyimi işkenceye çevirir, sadece birini kullanın ikisine gerek yok.

Tamamdır öyle yapacağım 2 talisman ile statlarımı yükseltip kutsama büyüsü spamlıyordum defans arttırıyordu o yüzden takılılardı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı