Elden Ring için Build önerisi

Bu yöntemi şuan yapabiliyor musun bilmiyorum ama oyunun en kolay seviye kasma taktiği diye biliyorum. Oyunda gelişirken hep bu taktiği kullanmıştım, öneririm.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Rune Farmını önermiyorum. Sonuçta MMO oynamıyoruz. Keşif süreci eğlenceli olmalı. Üstelik Rune Farmın yapıldığı yer neredeyse End Game'de gidilmesi gereken bir yer. Elden Ringin keşif hissini öldürüyor bence ekstra olarak.

Merhaba herkese, hayatımda ilk Souls-like türünde (umarım doğru biliyorumdur) oynadığım oyun ve Radagon'a kadar her Boss'u zar zor kestim. Dövüşlerin hepsi kaçmakla geçiyor. İnternetten birkaç Build videosu izledim fakat hepsi daha erişemediğim yerlerdeki malzemeleri gerektiriyor. Ben de Moonveil Build'i yaptım fakat bu Build de hasar veremiyorum. Ne yapmam lazım? Bana Build videosu önerebilir misiniz? İnsanlar.

Eki Görüntüle 2511124

Eki Görüntüle 2511125

Vurdukça can çalıyor ya da pot içip güçleniyorlar. Tam olarak ne yapmam lazım?
Statları dağıtırken rastgele dağıtmayın. Hangi kılıç türünü oynayacaksanız ona göre dağıtım yapın. Tabii en başta anlaşılması zor. Bir kılıç ÇVK'den daha yüksek bonus alıyorsa mesela seviyenizi ÇVK basmanız daha iyi olacaktır(Mesela bu kılıç ÇVK C scale alıyorken KVT E'den alıyor. Yani ÇVK bonusu daha yüksek). Hard Cap 60'dır. ÇVK seviyenizi 60 seviyeye kadar kasabilirsiniz ilk turda. Bir de eğer bir bölge zorsa belki de o bölgeye hemen gelmemeniz gerekmektedir. Gittiğiniz yerin tersine gidin. Daha mantıklı bir zorluğa sahip bölgeler mutlaka bulacaksınız.

Rune Farmını önermiyorum. Sonuçta MMO oynamıyoruz. Keşif süreci eğlenceli olmalı. Üstelik Rune Farmın yapıldığı yer neredeyse End Game'de gidilmesi gereken bir yer. Elden Ringin keşif hissini öldürüyor bence ekstra olarak.
Kişisel tercih. Katılıyorum fakat zaten bu yöntem oyunun baş-orta kısımlarında yapılamıyor diye biliyorum.
Oyunun son düzlüklerindeyken farm yapılmak istenirse en iyi yöntem.

Rune farmını önermiyorum. Sonuçta MMO oynamıyoruz. Keşif süreci eğlenceli olmalı. Üstelik rune farmın yapıldığı yer neredeyse end Game'de gidilmesi gereken bir yer. Elden Ring'in keşif hissini öldürüyor bence ekstra olarak.

Statları dağıtırken rastgele dağıtmayın. Hangi kılıç türünü oynayacaksanız ona göre dağıtım yapın. Tabii en başta anlaşılması zor. Bir kılıç çvk'den daha yüksek bonus alıyorsa mesela seviyenizi çvk basmanız daha iyi olacaktır(mesela bu kılıç çvk C scale alıyorken kvt E'den alıyor. Yani çvk bonusu daha yüksek). Hard cap 60'dır. Çvk seviyenizi 60 seviyeye kadar kasabilirsiniz ilk turda. Bir de eğer bir bölge zorsa belki de o bölgeye hemen gelmemeniz gerekmektedir. Gittiğiniz yerin tersine gidin. Daha mantıklı bir zorluğa sahip bölgeler mutlaka bulacaksınız.

Şu anda o bölgeye gitme görevini yapıyorum. Oyunu geçen hafta aldım ve şu anki karakterimle 22 saattir oynuyorum fakat hala morgotu kesememek epey üzüyor.

Kişisel tercih. Katılıyorum fakat zaten bu yöntem oyunun baş-orta kısımlarında yapılamıyor diye biliyorum.
Oyunun son düzlüklerindeyken farm yapılmak istenirse en iyi yöntem.
Yapılabiliyor :). Stormveil kalesini geçip 3 pvp görevi yapınca direkt olarak bu bölgeye erişim sağlanabiliyor. Kolay ve bozuk bir görev bence. Bir keresinde bir arkadaşım bu yöntem ile 130 seviyeye kadar kasılıp Godrick 4 vuruşta kestiğini söylemişti. Yanlış anlaşılmasın eğer bossu hile yapmadan devirebiliyorsan benim için bossu kesmişsin demektir ama bu farm yöntemi oyunun bütün ruhunu öldürüyor bence. Tabii yapılmak istenirse yapılsın orası ayrı.

Şu anda o bölgeye gitme görevini yapıyorum. Oyunu geçen hafta aldım ve şu anki karakterimle 22 saattir oynuyorum fakat hala morgotu kesememek epey üzüyor.
Merhaba bunu bir süreç olarak düşünün. Mesela ben Margiti keserken hiç zorlanmamıştım ama arkadaşım çok zorlanmıştı. Keza Godrick ile savaşırken ben çok zorlanırken arkadaşım zorlanmamıştı. Bu oyunu güzel yapan şey bu. Herkes için zorluk seviyesi sürekli değişiyor. Seviyen, kullandığın silah, talisman vs. sürekli farklı bir deneyim yaratıyor. O yüzden süreçten keyif almaya bakın, iyi oyunlar dilerim.

Yapılabiliyor :). Stormveil kalesini geçip 3 pvp görevi yapınca direkt olarak bu bölgeye erişim sağlanabiliyor. Kolay ve bozuk bir görev bence. Bir keresinde bir arkadaşım bu yöntem ile 130 seviyeye kadar kasılıp Godrick 4 vuruşta kestiğini söylemişti. Yanlış anlaşılmasın eğer bossu hile yapmadan devirebiliyorsan benim için bossu kesmişsin demektir ama bu farm yöntemi oyunun bütün ruhunu öldürüyor bence. Tabii yapılmak istenirse yapılsın orası ayrı.
Oyunun dengesizlikleri malesef. Elden'da böyle çok dengesiz şey var Mimic başta olmak üzere. Mesela haritada dolanıyorsun 30 level oldun ama 10 level bossuna denk geldin. Normalde o bossa 12 13 levellarda denk gelsen dengeli bir savaş yapıp kesiceksin eğlenceli olacak. Ama oraya 30 levelde denk gelince dengesi kaçıyor 3 atıyorsun bossa. Orantısız güçlü çok şey var oyunda.

Şu tam sarı ağacın altındaki morgotu 2 fazında kesmek tam bir işkence. Dodge atmaya çalışmaktan kafayı yedim. Oyunu bitireyimde sonra bir daha başlarım belki.

Şu tam sarı ağacın altındaki morgotu 2 fazında kesmek tam bir işkence. Dodge atmaya çalışmaktan kafayı yedim. Oyunu bitireyimde sonra bir daha başlarım belki.
Radagon'a daha girmediyseniz biraz daha bekleyin asıl işkence orada. İkinci fazı kolay ama ilk faz delirtiyor adamı. O kadar güçlü girdim yine Mimicsiz kesemedim. Ama size Mimic önermem kendim de kullandığıma pişman oldum oyunun tüm zevki kaçıyor. 5 6 saat uğraşın yine kendiniz kesin derim.

Elder ring oynanlardan özür dileyerek farma başarıyla ulaştığımı belirtmek isterim. Altın tavuk ayağı yiyerek tek canavardan 15k rün düşüyor. Spirit, talisman, ash of war mantığını çözene kadar geçemediğim boss olursa burada level kasıp alt edeceğim. Yardımlarınız içiin çok sağ olun.

Evet arkadaşlar 87 level olup margotu teklemiş bulunmaktayım. Böyle de mimic tear ı spamlayıp arkasından vurarak kestim tekte ve sanki hile yapmışım gibi hissettirdi. Galiba en baştan başlayacağım. (zaten öyle yapmak istiyordum oyun bayağı eğlenceli.)

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-06-13 032316.png
    Ekran görüntüsü 2025-06-13 032316.png
    3,3 MB · Görüntüleme: 29
  • Ekran görüntüsü 2025-06-13 034504.png
    Ekran görüntüsü 2025-06-13 034504.png
    3 MB · Görüntüleme: 29
Son düzenleme:
Elder ring oynanlardan özür dileyerek farma başarıyla ulaştığımı belirtmek isterim. Altın tavuk ayağı yiyerek tek canavardan 15k rün düşüyor. Spirit, talisman, ash of war mantığını çözene kadar geçemediğim boss olursa burada level kasıp alt edeceğim. Yardımlarınız içiin çok sağ olun.

Evet arkadaşlar 87 level olup margotu teklemiş bulunmaktayım. Böyle de mimic tear ı spamlayıp arkasından vurarak kestim tekte ve sanki hile yapmışım gibi hissettirdi. Galiba en baştan başlayacağım. (zaten öyle yapmak istiyordum oyun bayağı eğlenceli.)
Söylediğim gibi kesinlikle Mimic önermiyorum. Özelikle benim gibi Bloodfang tarzı silahlar oynuyorsanız Mimic ile beraber bossa resmen meydan dayağı atıyorsunuz. Mimic senin kopyan olduğundan sersemletme kanama gibi etkiler o vurdukça daha da stackleniyor çok bozuk. Farm yapma işi size kalmış bazen de farm yapmak gerekebiliyor ama oyun zaten kolay sayılır onu da yapmayın bence.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı