Oyunu ilk oynadığımda rivers of blood Build'i ile oynadım tavsiye ederim fakat fightlardan zevk almazsınız çünkü karakter çok vuruyor
O kılıcı almak bir tık zor ya ben limgrave in sağındaki içinde ayılar olan ağaçlık kısımdan ileri gitmedim daha. Ayrıca benim karakteri samuraya çevirip statları sıfırlayabilmeme izin veriyor mu oyun?
Yapabiliyorsun ama spoiler vermeyeyim
Spoilera gerek yok hikayenin ilerleyen 10-15 saatinden sonra istediğin gibi stat sıfırlayabileceğin bir Boss keseceksin. Bu arada arkadaşın bahsettiği kılıcı ben 100. saatten sonra almıştım ve anca oyun bittikten sonra kullanabildim yine de o tarz bi samuray buildi istersen düz uchigatana'ya blood slash takabilirsin veya nagakiba kullanabilirsin iki türlü de early için keyifli bi samuray buildin olur. Bunların dışında genel olarak da deneyimlerimden yola çıkarak birkaç şey paylaşayım: random önüne çıkan sana saldırmayan npc'leri öldürmenin büyük eksisi olabiliyor tabii ki hiçbiri öyle elzem değil ama bazen ileride bi bakıyorsun aslında istediğin şey için o npc'nin questline'ını tamamlaman gerekiyormuş tamamlamadan almanın yolu da çok uzun vs. + olarak tek bir builde veya silaha bağlı kalma bence eğer tekrar tekrar oynayıp 1000 saat gömecek vaktin yoksa bahsettiğim bosstan sonra build değiştire değiştire ilerle, mesela kendi oyunumdan örnek vereyim comet azur'la hikayenin ilerisindeki bosslara bile tek atan mage, en son bossu diğer buildlerle saatlerce kesemiyorken tek bir ağır silahla kafasına bonk bonk indirmemi sağlayan str buildi, oyunu bitirdikten sonra rivers of blood'la kestiğim ve çok zevk aldığım samuray buildi vs vs. Son olarak da summonları kullanıp kullanmamayı kendi zevkine göre ayarla, genel olarak oyunu kolay moda alıyorlar özellikle ileride alacağın mimic tear zorluğu bayağı azaltıyor, bu oyun zevkinin önüne geçecekse hiç kullanma derim kendi kendine de bossları öldürebilirsin ve tatmin hissi muhtemelen çok daha fazla olur. Not: ben ilk runımda mimic tear'a erişebildiğim an almıştım ve +10 a basmıştım ondan sonra 1-2 Boss hariç oyun boyunca hiç zorlanmadım ama zaten o noktadan sonra oynama amacım biraz daha manzara izlemek ve savaş fantezisiydi. Not++: Oyundaki manzaralar genel olarak aşırı aşırı iyi özellikle oyunun ortalarında erişeceğin bazı yerler var ki gerçekten durup saatlerce izledim, bunları kaçırma kaçırırsan da dön karış karış araO kılıcı almak bir tık zor ya ben limgrave in sağındaki içinde ayılar olan ağaçlık kısımdan ileri gitmedim daha. Ayrıca benim karakteri samuraya çevirip statları sıfırlayabilmeme izin veriyor mu oyun?
Verebilirsin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.