Elden Ring indirimsiz alınır mı?

249873

Kilopat
Tam 700TL civarında bütçem var. Yaz İndirimlerinde düşüncem Sekiro + Elden Ring almak. Eğer indirime girmezse ne yapsam bilemiyorum.

Direkt Elden Ring alabilirim.
Ya da Sekiro + Sifu + Dead Cells DLC + Horizon Zero Dawn. Bu şekilde alırsam geriye 200TL bütçe kalıyor. Bununla da Hades 2 için bekleyebilirim.

Bu arada sistemim i5 7400 + GTX 1050 2 GB. Bununla Ratchet & Clank: Rift Apart oynayabilirsem alabilirim ama zannetmiyorum :(

Bilgisayarınız Elden Ring'i çalıştırmayabilir. YouTube'dan testlerini izlerseniz net bir sonuca ulaşırsınız.
İkinci seçenek daha mantıklı olabilir.

Zaten direkt oynamayı düşünmüyorum. Şu an oyun listem bayağı kabarık zaten. Tekrar zamlanmasından endişe duyuyorum.

En kötü Boosteroid alıp oynama ihtimalim var.

Tam 700TL civarında bütçem var. Yaz İndirimlerinde düşüncem Sekiro + Elden Ring almak. Eğer indirime girmezse ne yapsam bilemiyorum.

Direkt Elden Ring alabilirim.
Ya da Sekiro + Sifu + Dead Cells DLC + Horizon Zero Dawn. Bu şekilde alırsam geriye 200TL bütçe kalıyor. Bununla da Hades 2 için bekleyebilirim.

Bu arada sistemim i5 7400 + GTX 1050 2 GB. Bununla Ratchet & Clank: Rift Apart oynayabilirsem alabilirim ama zannetmiyorum :(

Hocam yaz indirimlerini bekleyin Elden Ring 400-600TL arası olursa kaçırmayın ama indirim gelmez ise diğer seçeneklere yönelin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı