Elden Ring indirimsiz alınır mı?

Merhaba sevgili forumlular geçen günlerde bir konu açmıştım indirimlerde Elden Ring mi yoksa Sekiro mu alınır diye, çoğu kişi Elden Ring demişti ama Elden Ring'e indirim gelmedi, sizce hangi tarafı almak daha mantıklı?

1. Seçenek:
Elden Ring - 600 TL (zam alma ihtimali var)

2. Seçenek:
Sekiro - 144 TL
Detroit Become Human - 71 TL
Elden Ring aldım ve 1 buçuk saatte iade ettim. Souls türünü daha önce oynamamıştım, maalesef bana göre değilmiş. Çok büyük ve dolu bir oyundu keşke yollarımız bir olsaydı

Elden Ring aldım ve 1 buçuk saatte iade ettim. Souls türünü daha önce oynamamıştım, maalesef bana göre değilmiş. Çok büyük ve dolu bir oyundu keşke yollarımız bir olsaydı
Sekiro parry mantığına dayalı bir oyundur ama Elden ring'den çok daha zordur aldınız mı bilmiyorum ama

Souls manyağı değilseniz, aynı souls oyununu kafayı sıyıracak kadar defalarca oynamayacaksanız sekiro alın. Elden Ring’de öyle ahım şahım birşey yok. Benzer zevki Sekiro’dan da alırsın. Ama şöylede birşey var geçenlerde Elden Ring’e PS ve XBOX’da zam geldi. Pc’de de zam yakındır. Bir sonraki indirimde zam gelmiş olabilir ve indirimli fiyatı bile şuanki fiyatından yüksek olabilir.

Merhaba sevgili forumlular geçen günlerde bir konu açmıştım indirimlerde Elden Ring mi yoksa Sekiro mu alınır diye, çoğu kişi Elden Ring demişti ama Elden Ring'e indirim gelmedi, sizce hangi tarafı almak daha mantıklı?

1. seçenek:
Elden Ring - 600 TL (zam alma ihtimali var)

2. seçenek:
Sekiro - 144 TL.
Detroit Become Human - 71 TL.

Elden Ring > Detroit, Sekiro.
Açık dünyasında size sunduğu milyon tane seçenek var boş değil sürekli keşfedilecek bir yer var kafamı vursam tekrar oynasam aşağı yukarı 300 saat oynadım 6 kere bitirdim aşırı sarıyor ve hala keşfedecek bir şeyler vardır oyunda.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı