Pardon. Rahat rahat oynarsın.İşitme engelliyim konuşmaya merak ediyorum.
Eki Görüntüle 1428620
Bu oyunu kaldırır mıyım yoksa işlemci yetmez ye zarar verecek mi diye bilmiyorum.
İşlemci uygun değil onu ne yapmalıyım?
Görmedim. Özür dilerim. Rahat rahat oynar.@Max Caulfield ekran görüntüsünde yazıyor.
Oynarsınız dert etmeyin. Sadece minimum sistem gereksinimini karşılamıyor şeklinde uyarı verir, yinede oyna seçeneğine tıklayıp orta grafiklerde oynarsınız.İşitme engelliyim konuşmaya merak ediyorum.
Eki Görüntüle 1428620
Bu oyunu kaldırır mıyım yoksa işlemci yetmez ye zarar verecek mi diye bilmiyorum.
Bu web sitesi doğru bilgiler vermiyor. Açmaz dediği bir çok oyunu oynuyorum. Rahat bir şekilde açacaktır, en kötü minimum ayarlarda takılmadan oynarsın.İşitme engelliyim konuşmaya merak ediyorum.
Eki Görüntüle 1428620
İşlemçi olanı kaldırmıyor anlamadım yani oyunu açarım mı?Bu web sitesi doğru bilgiler vermiyor. Açmaz dediği bir çok oyunu oynuyorum. Rahat bir şekilde açacaktır, en kötü minimum ayarlarda takılmadan oynarsın.
İşlemci olanı kaldırmıyor anlamadım yani oyunu açarım mı?
İşlemci sistem gereksinimde gerçek mi yalan mı söylüyor diye soruyorsunuz?
Tamam oyunu oynadıktan sonra işlemçi olan derece yüksek sıcaklığa gelir mi , yangını yanar mı, oyundan atmasına gelir mi, işlemçi bozacak mı? Hepsi bunlara zarar verecek mi?Açarsın. Yazım kurallarına da dikkat et.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.