SlaugHunter
Hectopat
Daha fazla
Merhaba. Elden Ring ilk souls oyunum olduğu için bayağı heyecanlı şekilde bayağı bir oynadım. Oyunda 40. saati devirdim sayılır bayağı internette araştırmalar yaptım başkalarını izliyorum 25. saatte altus plateau filan geçiyor gördüğü bossa tek vuruşta 1/4 can atıyor filan gittim bayağı kasıldım güzel silahlar donattım ve güzelce geliştirdim ama yine de öyle aman aman bir hasar vuramıyorum tek yemeye zaten alıştım oyunun %80'lik olayı bu zaten ama hani yapılabilecek şeyleri yapmama rağmen yeterince güçlü hissetmiyorum talisman taktım moonveil +6 ve uchigatana +12 yaptım incarnations öğrendim statları da öyle rastgele dağıtmadım DeX str intelligence arasında dengeli şekilde dağıttım ama hani moonveil ile güçlü saldırı yapıyorum 300 vuruyor. Ana hikayede ilerlemek istiyorum seviye kasmak zorlaştı gittiğim yerde herkes tek atıyor canları çok fazla oldu hasarım yetmiyor. İlerlemem tıkanmış durumda yardımcı olabilirseniz veya tavsiyeniz varsa çok sevinirim. Statlarım ektedir güncel olarak kestiğim ana bosslar ise margit, rennala, godrick, radahn.
Son düzenleyen: Moderatör: