Elden Ring klavye/mouse ile oynanır mı?

Klavye kırmızı çizgimizdir! Harbi şaka bir yana klavyeye alışkın biri futbol oyunlarında bile gamepad ile zorlanır(örnek ben pes13'ü hala klavyeden oynarım)

Elden Ring'e gelince, Dark Souls ve Sekiro oynanabiliyorsa her bu da oynanır reis, sıkıntı yaşamazsın. Alışma süresi de biraz sana bağlı.

Gamepad çoğu oyunda çok rahatlık sağlıyor ama bizde konsol kültürü çok olmadığı için çoğunluk gamepadlere alışık değil ondan dolayı zorlanıyorlar. Ama alışabilirseniz gamepade çok daha rahat ve keyifli olduğunu göreceksiniz.

Gamepad çoğu oyunda çok rahatlık sağlıyor ama bizde konsol kültürü çok olmadığı için çoğunluk gamepadlere alışık değil ondan dolayı zorlanıyorlar. Ama alışabilirseniz gamepade çok daha rahat ve keyifli olduğunu göreceksiniz.
Teşekkürler. Gamepad ile 1 saat kadar alışmaya çalışacağım alışamassam klavye mouse devam ya.

Klavye, fare ile çok daha rahat oynanıyor. Gamepad için bu oyunların kontrol şeması hiç rahat değil. Aynı anda hem koşup hem de kamerayı kontrol ettirmek istediğinizde anlıyorsunuz ne demek istediğimi. Claw grip yapmadan bu dediğimi yapmanız çok zor ancak claw grip yaparsanız da bu sefer takla tuşu sıkıntıda kalıyor.

Her türlü dert yani, gamepad ile oynadığım en sıkıntılı oyunlardan FromSoftware oyunları.

İkisinde de deneyimi olan biri olarak söylüyorum. FromSoftware oyunlarının zevki gamepad ile çıkar çünkü klavye kontrolleri çok kötü.

İkisinde de deneyimi olan biri olarak söylüyorum. FromSoftware oyunlarının zevki gamepad ile çıkar çünkü klavye kontrolleri çok kötü.
Bence tam tersi gamepad kontrolleri aşırı kötü. Klavye, fare de çok iyi değil ama gamepad'deki gibi elin kolun ağrımıyor en azından oynarken.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı