Elden Ring samuray build tavsiyesi

Keitra

Attopat
Katılım
16 Nisan 2024
Mesajlar
52
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Elden Ring'te samuray başladım, Vigor fulluyorum öncelik olarak arada da Arc ve DeX. 20 seviyeyim. Oyunun başındaki yerdeyim ilk boss için level kasıyorum, ayrıca ne kadar gerekir sizce ilk boss için? Çevrede rune kasıyorum nasıl daha hızlı rune kasılır YouTube'dan biraz araştırdım. Fakat elimde düz bir kılıç ve küçük bir kalkan var insanlarda değişik değişik kılıçlar var. Bunlar nereden alınıyor veya alabileceğim kılıçlar var mı şu seviyede? Nagakiba bir de bloodflame diye kılıçlar varmış bunların alınması zor mu? Şu durumda bana en iyi gelecek şey ne yapmam bunun dışında tavsiyeler de olur.
 
Hocam benim fikrim etrafı keşfedin. İnternete ilk 30 saat hiç bakmayın. Buildinizi de çok önemsemeyin ileride şekil verebilirsiniz. İlk otuz saat açın haritayı ilginç bir şey gördüğünüzde işaretleyin, oraya gidin. İstemediğiniz kadar silahınız olacak zaten ileride. Etrafı keşfedin, oyunun mekaniklerini tamamen anlamaya çalışın (bazı şeyler karmaşık gelebilir) Karşınıza çıkan npc'leri öldürmeyin. Yan görevler, lore araştırma alışkanlığınız varsa (yoksa da bence edinin VaatiVidya kanalını öneririm otomatik Türkçe çeviriyle de izleyebilirsiniz) çok ilginç olabiliyor ve gitmeniz gereken bazı yerlere sadece böyle gidebiliyorsunuz.

İlk boss için tavsiyem de keşif yaparak güçlenin, güçlenince rahat kesersiniz, her hareketini dodgelamaya çalışırsanız çok vakit kaybedersiniz.
 
Ekstra olarak ashes of war tam olarak nedir, nasıl kullanılır? Saldırı gücünü vesaire mi arttırır ne kadar önemlidir? Bir kılıca bir tane mi basılır?
 
Ekstra olarak ashes of war tam olarak nedir, nasıl kullanılır? Saldırı gücünü vesaire mi arttırır ne kadar önemlidir? Bir kılıca bir tane mi basılır?
Hocam silahlara yetenek eklemenizi sağlayan bir sistem. Çeşidine göre silahınızı güçlendirebilir, projectile atmasını sağlayabilir, büyü atar, savunma için kullanılır. Çeşit çeşit var. Her silaha bir tane ama değiştirmesi kolay. Bazı silahların kendinden özelliği var onlara ashes of war takamıyorsunuz.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı