Çözüldü Elden Ring Sellen yok oldu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

bilmemem

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar, Elden Ring'de int+str bir karakterle oynarken NPC Sellenİden bir büyüyü almayı unuttum. Aklıma gelmeden önce ben Sellen'i Weeping Peninsula bölgesinde bir harabede hapsolmuş şekilde bulmuştum. Gidip baktığımda Sellen o büyü satın aldığım yerde yoktu. Onun görevini daha önce hiç yapmadım. Sadece büyü almak için kullanıyordum kendisini. Onun görevinde bir ilerlememe mi yaptım Weeping Penınsula'da bilmıyorum. Ondan tekrardan büyü almanın bir yolu var mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Eğer Sellen'e vurursanız direkt yok oluyor bilginiz olsun. O tarz bir şey yaptıysanız church of vows'a gidip günahlarını temizletirsen eski yerine döner. Eğer böyle bir şey yapmadıysan questinde ilerleme olduysa witchbane ruins'te gerçek vücudu duruyordu ama o senle konuşup merchantlık yapmıyor. O yüzden church of vows'u dene.
Oyun başlarında birisini öldürmüştüm, günahlardan arındığımda o da geri döner mi?
Öldürdüyseniz olmaz ama eğer vurdunuz ve yok olduysa Sellen gibi yani kaçtıysa birnevi günah arındırarak geri getirebilirsiniz. Hangi NPC'ydi bu arada? Mesela armorer olan NPC gereksiz onun armor setini almak için öldürmüştüm ben endgame armoru veriyor nerdeyse.

Öldürdüyseniz olmaz ama eğer vurdunuz ve yok olduysa Sellen gibi yani kaçtıysa bir nevi günah arındırarak geri getirebilirsiniz. Hangi NPC'ydi bu arada? Mesela armorer olan NPC gereksiz onun Armor setini almak için öldürmüştüm ben Endgame Armor'u veriyor neredeyse.

İlk adım noktasındaki kişi gittim baktım orada yoktu. DLC geçit yapacağım bitsin artık oyun derdine girdim ama işimi ben yarım yapmayı sevmiyorum.

Hangi NPC belki önemsizdir. Çok fazla NPC var zaten hepsini ilk oynayışta yapmak biraz zor.

İlk adımdaki NPC, gittim yoktu orada.

İlk adım noktasındaki kişi gittim baktım orada yoktu. DLC geçit yapacağım bitsin artık oyun derdine girdim ama işimi ben yarım yapmayı sevmiyorum.

OIP.jpg
Bu eleman mı?

Varre'den bahsediyorsunuz. Bence tekrar başlayın oyuna çok ilerlemediyseniz çünkü oyundaki en iyi rune farming noktalarından birisi var ona ulaşmak için çok kolay bir questi var. Quest'inin devamı da çok eğlenceli bu arada.

Varre'den bahsediyorsunuz. Bence tekrar başlayın oyuna çok ilerlemediyseniz çünkü oyundaki en iyi rune farming noktalarından birisi var ona ulaşmak için çok kolay bir Quest'i var. Quest'inin devamı da çok eğlenceli bu arada.

Oyun bitti bitecek durumunda orada DLC geçeceğim. Artık olan oldu. İkizleri de öldürdüm, bir daha zevki oynayacağım zaman artık öldürmem.

Onun questline'nı yaparak DLC'ye daha erken gidebiliyordunuz. En iyi Questline'lardan birisini kaçırmanız kötü olmuş.

Evet, herkes bunu söylüyor. Olsun artık giden gitti :D

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı