Elden Ring: Shadow erdtree alınır mı?

egeexy

Decapat
Daha fazla  
Merhaba. Ben ana oyun olan Elden Ring tüm başarımlar ve tüm sonları yaparak bitirdim. Bu aralar tekrar baslamak istiyorum fakat hep böyle ne zaman oynayacağım desem istek geri gidiyor. Nasıl anlatilir bilemedim o hissi. Neyse, sizce Shadow erdtree o isteğimi geri getirir mi, almaya değer mi? Bütçem yetiyor.

+400 saat illegal +300 saat legal toplamda 700 saatten fazla Elden Ring oynamış birisi olarak hiç zannetmiyorum. Daha düzünü oynayasınız gelmiyorsa SOTE'de net olarak ALT F4 basıp iade edersiniz. SOTE'de maalesef playtime'ın büyük kısmı fragment'ları toplamak ve haritada yürümekle geçiyor.

Merhaba. Ben ana oyun olan Elden Ring tüm başarımlar ve tüm sonları yaparak bitirdim. Bu aralar tekrar baslamak istiyorum fakat hep böyle ne zaman oynayacağım desem istek geri gidiyor. Nasıl anlatilir bilemedim o hissi. Neyse, sizce Shadow erdtree o isteğimi geri getirir mi, almaya değer mi? Bütçem yetiyor.
Bossları deneyim etmeye değer fakat çok iyi bir dlc değil.

+400 saat illegal +300 saat legal toplamda 700 saatten fazla Elden Ring oynamış birisi olarak hiç zannetmiyorum. Daha düzünü oynayasınız gelmiyorsa Sote'de net olarak alt F4 basıp iade edersiniz. Sote'de maalesef Playtime'ın büyük kısmı Fragment'ları toplamak ve haritada yürümekle geçiyor.

Normal ana oyunda toplam 548 saatim varmış.
Sıkıyordan kastım ben biraz fazla rune kasıp 300 400 seviyeler kadar kastım o yüzden güçlü olduğum için sarmıyor diye düşünüyorum sote alırsam 0'dan başlayacağım öyle düşünürsek alınır mı?

Bossları deneyim etmeye değer fakat çok iyi bir DLC değil.

Aslında çoğu kişi neredeyse bir oyun kadar büyük olduğunu söylediler ama bilemedim.

Normal ana oyunda toplam 548 saatim varmış.
Sıkıyordan kastım ben biraz fazla rune kasıp 300 400 seviyeler kadar kastım o yüzden güçlü olduğum için sarmıyor diye düşünüyorum sote alırsam 0'dan başlayacağım öyle düşünürsek alınır mı?

Aslında çoğu kişi neredeyse bir oyun kadar büyük olduğunu söylediler ama bilemedim.
SOTE'de oyunun en sıkıcı kısmı yürüme faslı ve örneğin 20 saat oynayacaksan bunun 10 saati yürüyerek geçecek.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı