- Makaleler
- 1
Daha fazla
Samuray ile oyuna başladım. 60 seviye civarlarındayım nagakiba ve uchigatana kullanıyorum, bu şekil Build yaptım. Nagakiba +16 uchigatana +13 ancak hikaye de ilerleyemiyorum. Çünkü tree sentinel draconic bossu beni aşırı zorluyor. Araştırdığımda 65 üstü level gerektiğini öğrendim ve kasılmam gerekiyor diye düşündüm. Kılıçlarımın gayet iyi ve samuray Build için çok iyi olduğunu düşünüyorum ancak zırh olarak godrick zırhları kullanıyorum ve kötü olduğunu düşünüyorum bayağı. Ronin zırhı varmış ve katan Build'de yanına çok iyi olduğunu söyleyenler var ronin zırhını almayı düşünüyorum sizce ronin zırhı nasıldır? Ayrıca şu anlık statlarım şu şekil:
Vigor yani dinçlik ve çevikiliğe basıyorum tamamen sizce doğru mu yapıyorum yoksa dayanıklık ve kuvvete de ara sıra yükseltmem gerekiyor mu? Samuray rehberi izledim ve orada dinçlik ve çeviklik samuray Build'i için gerekli diyorlardı. Eğer derseniz puanları çok fazla yanlış dağıtmışsın larval tearım var kullanıp baştan da verebilirim puanları.
Vigor yani dinçlik ve çevikiliğe basıyorum tamamen sizce doğru mu yapıyorum yoksa dayanıklık ve kuvvete de ara sıra yükseltmem gerekiyor mu? Samuray rehberi izledim ve orada dinçlik ve çeviklik samuray Build'i için gerekli diyorlardı. Eğer derseniz puanları çok fazla yanlış dağıtmışsın larval tearım var kullanıp baştan da verebilirim puanları.