Elden Ring Türkçe Çevirisi Duyuruldu!

Makaleler
10
Daha fazla  
RDR 2 ve AC Valhalla Türkçe yama çalışmalarıyla tanınan zartzurt456 Elden Ring içinde çeviri çalışması yaptığını duyurdu arkadaşlar. Muhtemelen bugün yarın yayınlanacaktır. Çeviri durumunu alttaki linkten isterseniz takip edebilirsiniz.

Çeviri duyurusunun yapıldığı site: Elden Ring Türkçe Yama İstek | DonanımHaber Forum » Sayfa 2

1645864389444.png

Bir sıkıntı mı yaşadın acaba? Bayağıdır yamalarını kullanıyorum herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Neden güvenli olmadığını söylersen bende kullanmam. Yamalarını Kaspersky ile taradığımda hiçbir şey çıkmadı.

Paylaştıkları yamalar tamamen reklam amaçlı kopyala yapıştır yamalardır. Ayrıca rar şifresiyle paylaştıkları için genellikle virüs programı ve virüs total tespit edemiyor. Attığınız linkteki yama zaten donanım haber forumunda paylaşıldı. Orijinal kaynaktan indirin. Tamamen kopyala yapıştır yamalardan oluşan bir site. Sitedeki haberleri bile farklı sitelerden çalıyorlar. İyi niyetli ve kaliteli işler yapmıyor o yüzden bu tür sitelerden uzak durun.

Paylaştıkları yamalar tamamen reklam amaçlı kopyala yapıştır yamalardır. Ayrıca RAR şifresiyle paylaştıkları için genellikle virüs programı ve VirusTotal tespit edemiyor. Attığınız linkteki yama zaten donanım haber forumunda paylaşıldı. Orijinal kaynaktan indirin. Tamamen kopyala yapıştır yamalardan oluşan bir site. Sitedeki haberleri bile farklı sitelerden çalıyorlar. İyi niyetli ve kaliteli işler yapmıyor o yüzden bu tür sitelerden uzak durun.

Tamam teşekkür ederim. Bu siteden çok fazla yama yüklemiştim. Temiz kurulum şart oldu.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı